| Latusca a întrebat:

Ajutor! Am avut contact sexual în perioada CM acum 2 luni jum, următoarea luna mi.a venit ciclul normal, acum trebuia sa îmi fi venit de 3 saptamani, am făcut teste de sarcina ce ies negative. Ce se petrece?

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Aproape sigur este vorba de o dereglare hormonala, probabil destul de severa ceea ce reclama o consultatie ginecologica de specialitate. Din cauza functionarii deficitare/incorecte a glandelor endocrine nu se produce ovulatia si implicit nici menstruatia in momentul normal al ciclului deoarece ciclul menstrual este unul neregulat. Se poate interveni si readuce ciclul la unul regulat de 28 de zile prin folosirea unor produse hormonale prescrise printrun tratament. Vizita ginecologica devine binevenita inastfel de situatii. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Dupa ciclul normal care l-ai avut nu ai mai intretinut relatii sexuale cu iubitul? Daca, da, atunci poate ai ramas gravida de ti-a intaziat ciclul 3 saptamani.

| CuriousStuff a răspuns:

Daca nu ai mai avut contact sexual de la cel de acum doua luni probabil e o mica dereglare hormonala. Poate din cauza alimentatiei, poate stress, poate altele. Pentru siguranta si linistea ta poti sa mergi la un ginecolog.

| Interlopu_Piulita_1976 a răspuns:

Ai avut contact sexual cu mata