Hey, nu fi trist, sfatul meu se indreapta in 2 parti. 1: Sa ii convingi sa va intalniti la o cafea... sau ce stiu eu, si sa stati de vorba. Daca nu, sigur vine si te impinge, asa ca, impinge-l si tu, dai 2 pumni, si ii spui ca ai venit cu vorbe pasnice, nu cu bataie. 2: Sa ridici capul sus, sa mergi mai departe, iti cauti alta iubita, mult mai pe placul tau. Fao geloasa , "Poate" va intalniti pe strada amandoua perechiile, sau... poate o vezi pe ea, si tu esti cu prietena ta. Iti dau o provocare in acest caz, sarutativa, faceti voi ceva. Macar sa sufere nu? Bafta! Mult noroc si ridica capul sus! Funda?
Nu as putea accepta sa imi fure cineva prietena, nu stiu cum arati sau ce forta ai, dar cred ca il impuscam in cap ne nervi.
Bai, parerea mea e ca eati mega papa-lapte. Gandeste-te ca tipa poate nu te place, sau nu stiu compara-te cu celalalt tip. Esti pampalau. Daca erai sigur ca ea pe tine te place il luai la bataie. Daca vreo curva s-ar atinge de prietenul meu cel mai bun (care are prietena) as bate-o mar. Tipule, cred ca fata nu te place si prietenul tau e mai bun, pentru ca tu practic ai zis ceva de genu: "no l-as ca-l chem pe tati sa te certe" adica ai venit pe TPU sa iti plangi de mila.
Decat sa recurgi la acte de violenta, mai bine ii dai una peste buci. Asa poate se sperie mai tare.
Mi s-a intamplat la fel, dupa ce nu am mai vorbit cu ea 1 luna bine ei se ceratu apoi a venit la mine si mi-a spus ca ii pare rau ca nu am mai vorbit
Aici nu ai ce face. Daca ea te iubeste sau te iubea cu adevarat, venea ea la tine si il evita pe ala. Sfatul meu e sa renunti la ea daca nu se intoarce la tine. Nu ai ce sa-i faci, arata-i ca nu te-a meritat, abordeaza o decizie inteleapta. Violenta nu este si nu va fi o solutie. Sper ca am fost de ajutor. Funda?
HappynewCenusa întreabă: