anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AJUTOR!crying. Am facut-o lata rau.Nu stiu ce am avut in seara asta. M-am certat cu iubitul meu oribil, totul a fost din vina mea pentru ca am inceput din senin sa il fac prost, sa ii zic ca e prea alintat si ca daca nu obtine ce vrea urla si rage si bate din picioare, ca parca e tampit.Noi ne facusem planuri, sa ne casatorim, ca orice cuplu de indragostiti, ne planuiam sa fim fericiti si toate alea, iar eu in seara asta i-am zis ca nu cred in noi, ca ne mintin, ca nu are rost sa ne facem planuri ca noi nu ne potrivim.Am inceput sa vb urat cu el si sa il jignesc.Nu inteleg cum am putut sa ii fac asta.crying. Acum imi pare rau si mi-am cerut scuze si cu toate ca ma durea inima eu continuam sa ii zic ca nu vom avea un viitor si il raneam. Mi-a spus ca i-am distrus visele ce le avea. Mi-a spus ca ma iarta dar nu ii va fi usor si ca nu va merge cu un "imi pare rau". Nu stiu mai exact ce sa fac sa ii demonstrez ca imi pare foarte rau pentru toate si sa ma ierte. Vreau sa ii fac o surpriza, sa fie pe deplin convins ca il iubesc si ca regret. Dar ce sa fac?crying. Va rog din sufletcrying(Niste idei ce as putea facecrying

2 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

Cuvintele pot rani atat de usor intr-o clipa.trebuia sa te controlezi, mai ales daca nu ti-a dat motive sa-l faci de toate felurile.baietii iarta,dar nu uita asa usor.i-ai ranit orgoliul, l-ai dezamagit, vazand in tine o partenera ideala si totul s-a spulberat atunci cand i-ai zis toate astea.totusi,daca tii cu adevarat la el,lupta! cere-i iertare, dovedeste-i cat de mult tii la el si nu in ultimul rand, sa nu mai faci asa ceva data viitoare.invata sa te controlezi ca risti sa-l pierzi pentru cateva cuvinte amarate!

| AndaAndutza a răspuns:

Pai ai putea sa ii faci o surpriza legata de ce ii place lui cel mai mult sau ai putea sa-i faci un tort sau ceva de genu... Bafta!