Mi se pare o decizie inteleapta faptul ca te-ai despartit de el. Nimeni nu vrea un partener care sa-l "sufoce". Parerea mea este ca ar trebui sa va intalniti odata la un suc sau ceva asemanator si sa incerci sa ai o discutie serioasa cu el. Ii spui unde a gresit, ca nu mai simti nimic pentru el si prin insistentele lui nu face decat sa te indeparteze de el. Incearca sa-i explici ca nu veti mai fii impreuna dar ati putea ramane prieteni ( desi experientele mele m-au invatat ca e bine sa nu mai tii legatura cu genul asta de persoane ). Eu asa as proceda in locul tau dar tu stii cel mai bine ce si cum. Succes!
Esti o beep, cum ma sa te desparti de el ca e sincer si are incredere in tine? Si vrei sa scapi de el, iesi naibi de aici.
Chiar are dreptate andreirenunti la baiatu` care te iubeste pentru altu
Doamne ce Oameni
Nu iti dai seama ce pierzi! Cine stie cand o sa mai gasesti unul ca el, daca o sa mai gasesti.
Nu chiar toata lumea.Cum a spus ovilacul"nimeni nu vrea un partener care sa-l sufoce"
Nu te mai vrea prostule.renunta :@Zambeste iar si priveste putin. Orice pahar jumate gol mereu e si jumate plin
emiliancftepup întreabă: