Bă,cînd văd ce tîmpenii scrieti, imi vine să mă tau, gen vrawr si super star viata.E adolescent, a stat un an cu o fată.îi ajunge. Dacă ii place de alta, n-are de cît sa ii de-a papucii actualei si gata.Cică distruge un suflet si bla bla.Aia o sa planga 1-2 zile si gata.Nu e de insurat sa stea cu una nu stiu cati ani.
Comentariu excentric.Mentalitate de toata jena.Si mai faci si comentarii asupra unei gandiri total corecte, si ce daca esti adolescent? Inseamna ca iti poti face din asta un obicei? Total absurd, total nerealist.
Si acum ce? Daca ii place de alta fata sa nu se desparta de ea ca ii va face sufletul sa planga? Ti-am mai spus, nu sunt casatoriti, asa e la varsta asta.Nu te apuci sa iti faci o prietena de la 14 ani si sa stai cu ea pana mori...
Ai o iubita! Ramane-i fidel! Sau nu mai fi cu nimeni daca esti unul care inseala.
Buna.De ce esti asa? De ce vrei sa le ranesti pe amndoua? Nu te-ai gandit ca au si ele un suflet care va fi frant? De ce nu o alegi pe cea de care chair iti pasa, dar nu cred ca iti pasa de vreauna daca chiar crezi ca fetele ar putea sta in preajma cuiva atat de insensibil.
Cate comentarii cu " gandeste-te bine! " baga-te pe amandoua cel mai rau lucru posibil e sa o pierzi pe prima incearca-ti norocul
Care ma? Aia care te necajeste si iti baga mana in pantaloni? Gagica amicului tau?
Daca inca mai tii la iubita ta, eu zic sa ramai cu ea, pentru ca un an este destul de mult si exista riscul ca, colega ta de banca sa nu te placa si astfel le pierzi pe amandoua. In fine, daca o iubeai pe prietena ta, nu incepea sa iti placa de alta...
Buna! Gandeste-te foarte bine cu care ai vrea sa iti trăiești viața pentru ca cu așa ceva nu te joci! Daca iti place de colega ta mai mult decât de iubita ta mai bine te-ai despărți acum de ea pentru ca daca o sa placi o alta fata pe la spatele ei o sa o faci sa sufere mai tare cand va afla! Bafta si sărbători fericite!
Esti un idiot. Incet incet va disparea si cea mai mica forma a dragostei, iubirii... Din cauza gandirii aberante pe care copii ca voi o impartasesc si altora impanzindu-se acest obicei prost peste mintile fragede. Esti un naiv, este cert ca nu iti poti controla sentimentele, dar le poti stapani.Iti dai seama ca vei face un suflet sa planga? Esti inconstient, gesturile astea nu ar trebui sa se incadreze in gandirea unui pusti.
Cum se sa faci cu amandoua? doamne... daca erati mai mari cu 10 ani va aratam eu
Sa nu te risti.Alege-o pe cea mai buna si desteapta.Am un coleg care a incercat cu trei fete si a ramas nu nici o fata si o palma peste fata
SIlverSurfer întreabă: