| blabluuww a întrebat:

AJUTOR! am mai pus o intrebare nu vrea numeni sa imi raspunda.cum il fac pe fostul meu prieten sa nu mai caute? mai inainte i-am zis sa la lase in pace si el ma suna sa iesim la plimbare.Nu mai stiu ce sa ma fac.

8 răspunsuri:
| any_1988 a răspuns:

Poti incepe prin a nu-i mai raspunde la telefon, nu-i da de inteles ca mai simti ceva pentru el.Fi tare cand ii spui sa te lase in pace si atunci cand te invita in oras explica-i ca totul s-a terminat intre voi. Tine-te tare ca sa ii dovedesti ca ai renuntat la el si ca iti e foarte bine fara el.

Sper ca te-am putut ajuta.

| Kitty a răspuns:

Ingora-l, nu i mai da atata importanta, fa-l sa creada ca ori ai pe altcineva ori nu te mai intereseaza persoana lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ameninta-l ca ii faci plangere penala pentru hartuire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt cele mai stupide rapunsuri pe care le-am cititbig grin auzi:"ameninta-lca faci o plangere pentru hartuire"si restul'Eu cred ca cel mai bine va intalniti, il rogi sa fie calm pentru a avea o discutie civilizata, spune-i ce iti doresti si ca nu se mai poate, ca ar fi bine sa va continuati viata fiecare, ca nu regreti ce a fost intre voi, a fot frumos, dar nu va e dat sa fiti impreuna, adica secretul este sa vorbesti calm, fara sa mai rascoliti trecutul pentru ca riscati sa incepeti alte certuri si tot asa.

| musterrl a răspuns:

Nu ii spune nimic si spune-le parintilor, apoi sa mergeti la politie si sa spuneti problema ta, SERIOS VORBESC, eu am avut un prieten asa si am sfarsit prin a avea arcada sparta, deci nu mai sta, am facut si eu asa cum spun multi,-am intalnit cu el i-am explicat ca nu mai e nimic intre noi, el a inceput cu amenintari si ti-am spus cum am ajuns:cu arcada sparda, deci NU GLUMI cu astfel de lucruri ia masuri in privinta lui, bafta multa pupicei ca sa te intareasca sufleteste}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{

| AdnanaIoanaaa a răspuns:

Varianta romaneasca (de obicei cea mai utilizata) pomenestei de toti mortii si vii.si daca nici asa nu merge invita-l frumos la o cafea si ii explici situatia si ii zici ce ai de zis.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, nu o sa rezolvi nimic daca o sa il ignori sau daca nu o sa ii mai raspunzi la telefon fiecare gest de indiferenta pe care il ai fata de el o sa il ambitioneze mai mult. Daca vrei vb o cunostinta de a ta (in caz ca nu iti doresti momentan prieten) si roagal frumos sa te tina de mana in fata lui sau sa te tina in brate cand el e prin preajma voastra. ok, si in caz ca continua sa te caute roagal frumos sa te lase in pace ca ai inceput o noua relatie iar daca nici asa nu intelege, roaga prietenu(cunostinta ) sa vb si el la telefon cu el si asa cu siguranta va intelege. O zi buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi la aia/ala "plangere"merge`ti mah la puscarie