Poti incepe prin a nu-i mai raspunde la telefon, nu-i da de inteles ca mai simti ceva pentru el.Fi tare cand ii spui sa te lase in pace si atunci cand te invita in oras explica-i ca totul s-a terminat intre voi. Tine-te tare ca sa ii dovedesti ca ai renuntat la el si ca iti e foarte bine fara el.
Sper ca te-am putut ajuta.
Ingora-l, nu i mai da atata importanta, fa-l sa creada ca ori ai pe altcineva ori nu te mai intereseaza persoana lui
Sunt cele mai stupide rapunsuri pe care le-am citit auzi:"ameninta-lca faci o plangere pentru hartuire"si restul'Eu cred ca cel mai bine va intalniti, il rogi sa fie calm pentru a avea o discutie civilizata, spune-i ce iti doresti si ca nu se mai poate, ca ar fi bine sa va continuati viata fiecare, ca nu regreti ce a fost intre voi, a fot frumos, dar nu va e dat sa fiti impreuna, adica secretul este sa vorbesti calm, fara sa mai rascoliti trecutul pentru ca riscati sa incepeti alte certuri si tot asa.
Nu ii spune nimic si spune-le parintilor, apoi sa mergeti la politie si sa spuneti problema ta, SERIOS VORBESC, eu am avut un prieten asa si am sfarsit prin a avea arcada sparta, deci nu mai sta, am facut si eu asa cum spun multi,-am intalnit cu el i-am explicat ca nu mai e nimic intre noi, el a inceput cu amenintari si ti-am spus cum am ajuns:cu arcada sparda, deci NU GLUMI cu astfel de lucruri ia masuri in privinta lui, bafta multa pupicei ca sa te intareasca sufleteste}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{
Varianta romaneasca (de obicei cea mai utilizata) pomenestei de toti mortii si vii.si daca nici asa nu merge invita-l frumos la o cafea si ii explici situatia si ii zici ce ai de zis.
Buna, nu o sa rezolvi nimic daca o sa il ignori sau daca nu o sa ii mai raspunzi la telefon fiecare gest de indiferenta pe care il ai fata de el o sa il ambitioneze mai mult. Daca vrei vb o cunostinta de a ta (in caz ca nu iti doresti momentan prieten) si roagal frumos sa te tina de mana in fata lui sau sa te tina in brate cand el e prin preajma voastra. ok, si in caz ca continua sa te caute roagal frumos sa te lase in pace ca ai inceput o noua relatie iar daca nici asa nu intelege, roaga prietenu(cunostinta ) sa vb si el la telefon cu el si asa cu siguranta va intelege. O zi buna
00Andreea008 întreabă: