| mirunamiru22 a întrebat:

Ajutor! Am nevoie de sfaturi sau pareri. M-am indragostit! Dar de un barbat insurat…. Nu stiu sigur daca e dragoste, dar atasament clar am de el! In fiecare zi mergem la sala. Inainte de sala ma ia el si dupa sala ramanem amandoi si tot el ma duce. Stiu ca nu e bine avand in vedere ca are o familie, dar nu am ce face! El pare ca ii pasa foarte mult si chiar isi da interesul fata de mine. Cu sotia lui nu e in toane bune. Chiar am auzit fara sa vreau o discutie si am vazut cum vorbeste cu ea. Cu mine nici macar nu poate sta serios. Mi-a spus si aseara ca tot ce il retine in casnicie e bebelusul lor. Si de la o vreme imi cam bate apropo ca poate vom fi ceva pe viitor. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Nu se știe dacă e adevărat. Chiar crezi ca i ar spune soției cu care are un bebeluș despre o fata cu care nu are nici măcar o relație? Crezi ca nu a trăit cu soția lui ce trăiește acum cu tine? Poate doar au niște greutăți. Eu zic sa nu te hazardezi, fiindcă e posibil sa suferi. Ți ar fi mai simplu sa te îndrăgostești de un bărbat singur fata obligații. O sa găsești pe alții nu are rost sa te implici într o relație de genul asta. Copilul ala e mic, eu cred ca a fost făcut din dragoste totuși. Dar tu faci cum crezi, pana la urma tu ești un om liber, vina e a lui nu a ta

36 răspunsuri:
| Cristina12387 a răspuns:

De ce consideri ca ceea ce iti ofera el nu ti-ar putea oferi si alt barbat care e singur si fara obligatii?

| mirunamiru22 explică (pentru Cristina12387):

Pentru ca el e in stare sa ma faca fericita si imi ofera ceea ce altii doar promit.

| Cristina12387 a răspuns (pentru mirunamiru22):

Nu stiu ce fel de barbati ai intalnit tu la viata ta, poate ai avut si ghinion, dar te asigur ca sunt multi care se poarta ca el atunci cand curteaza o femeie. Nu e deloc unicat. Dar tu faci cum crezi.

| ngllllll a răspuns:

Dai cu incredere happy

| mirunamiru22 explică (pentru anonim_4396):

Insurat este, bebelus are, am vazut si stiu. Nu inventez nimic! Dar in schimb, am renuntat eu la a mai visa si mi am vazut de viata.

| mirunamiru22 explică (pentru Emma30555):

Am renuntat de atunci la el. Daca se comporta aiurea cu nevasta lui si eu vedeam mesaje, auzeam tot, e clar ca asa mi-ar fi putut face si mie. De atunci, il am la block si nu mai tin deloc legatura cu el. In schimb, am o relatie de jumatate de an, frumoasa si sanatoasa cu un baiat care ma iubeste ca pe ochii din cap!