| ramona_4168 a întrebat:

Ajutor!

Am o problema
Am un nou iubit cam de o samtamana..."la inceput"(adica inainte cu o luna) era dragut cu mine, ma alinta imi spunea lucruri frumoase etc. Dar de cand m-a sarutat si m-a intrebat daca vreau sa fiu iubita lui este TOTAL ALTFEL! nu mai imi scrie asa de mult, nu mai ma alinta, nimic desi nu a trecut foarte mult timp
Acum nu stiu ce sa fac, sa vorbesc cu el si sa il intreb ce este(cu riscul de a pierde relatia)sau sa ma prefac ca nu ma afecteaza?
Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| RyanGeorge a răspuns:

Pai din cate vad eu el nu prea e chiar asa indragostit pe cat pare, da a fost la inceput dar asta a fost doar masca in care tu s-ai cazi in plasa iar cand a vazut ca a prins pestele a lasat'o mai moale cu pasiunea, Ramona chiar crezi ca merita sa te prefaci? mai ales dupa ce a trecut decat 1 luna ...si oricat te-ai preface te fa afectat tot timpul atat timp cat tu nu esti implinita cu el, o fata trebuie respectata si iubita de la inceput pana la xxxx, nu doar pana cade in plasa, intrebal ce l-a facut sa fie asa rece cu tine si vezi ce raspuns are pentru tine dupa care iti vei da seama ce tip este EL.
Numai bine.

7 răspunsuri:
| lyrics a răspuns:

Poate a vrut doar sa te sarute
sau e vreun pariu prostesc cu prietenii
mai bine vorbeste cu el, pana nu ajungi sa suferi mai mult

| alexandra21_3435 a răspuns:

Cel mai simplu, te intalnesti cu el si ii zici 'dragul meu am observat ca de la un timp ti-ai schimbat comportamentul fata de mine, care e problema? sunt eu de vina sau exista alte lucruri la mijloc?" nu trebui sa iti fie frica ca pierzi relatiaa asta nu se poate intampla daca el tine la tine si doar trece printrun moment dificil. sau prefate putin indiferenta sa vezi daca iti reposeaza ceva. dar cel mai simplu lucru vb cu el, e cel mai usor. bafta!happy

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare.
La noi e altfel.
Suntem de mai mult timp impreuna si uneori se comporta super frumos cu mine etc. Alteori uita ca exist laughing...
Eu una ma prefac ca nu ma afecteaza, deoarece mi-am dat seama ca, chiar daca ii vorbesc tot nu ma aude, asa ca nu imi mai bat gura degeaba oh go on Pana la urma cred ca ii voi spune. Asa ar trebui sa faci si tu dar daca ii spui sa ii spui fata in fata nu cumva pe mess sau prin SMS-uri.

| Ada... a răspuns:

Bună! Păi ar trebui să iei măsuri, nu se poate să te prefaci că nu te afectează, dacă o să faci asta, el o să continue să se comporte aşa.
Întreabă-l, spune-i că ai început să simţi că ceva s-a schimbat şi nu e de bine, că trebuie să-ţi spună adevărul, chiar cu riscul de a pierde relaţia.
Este bine ca el să ştie că tu ai observat comportamentul lui din ultimul timp.
Baftă! kiss

| teroalex008 a răspuns:

Pai cand te intalnesti cu el si o sa fie indiferent sau simti ca este schimbat il intrebi ce este.

1. Poate vroia sa vada daca te putea cucerii.
2. Are el probleme si poate asta este cauza.
3. Este timorat.

dar cel mai bine este sa vb cu el!

| ramona_4168 explică:

Multumesc mult pentru sfaturile voastre.Maine am sa vorbesc cu el! Sper sa mearga totul bine sad

| SoWhat_3024 a răspuns:

Nu prea poti sa te prefaci, parerea mea
Adica nu vreau sa par nu stiu cum dar daca toata treaba asta a fost un pariu cu prietenii lui?
Sau poate ma insel na thinking chiar daca tii la el nu meriti sa te trateze asa big grin
Intreaba'l ce s-a intamplat cu el, ca se comporta altfel si chestii de genul happy.
Succes!