| DamiSite a întrebat:

Ajutor, azi am prima intalnire, sa o invit la suc, pizza, sa merg cu flori la ea, noi am fost imrepuna acum 2 ani si eu vreau sa incep din nou din cate vad si ea vrea.

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Bravo,tare ma mai bucur!
Intalniti-va oriunde afara,e iarna,o poti lua imediat in brate,pe motiv ca e frig,ii poti lua mainile intre ale tale,pe acelasi motiv!
Acum,daca vrei sa vorbiti putin,o duci la film si te comporti cum stii ca-i place mai mult.
Daca vrei sa vorbiti,si ea va vrea asta cu siguranta,invit-o la o ciocolata calda,la o pizza, la un vin fiert.
Floarea nu trebuie sa lipseasca, asteapt-o cu un trandafir rosu...ascuns in palton, langa inima ta!
Si iubiti-va!happy

| superdorex a răspuns:

Iti urez bafta si arata-i ca esti un domn!

| DAC a răspuns:

NU te duce cu ditamai buchetoiu laughing
Ia numai o floare, un trandafir alb de exemplu, e mai delicat si mai de inceput, merge perfect!
Multa bafta si distractie placuta!

| Eℓℓa a răspuns:

Buna Damsite!
Eu cred ca mai bine o inviti la un suc, o alinti, ii faci complimente si fa-i cadou niste flori frumose! Ai grija ca nu cumva sa-i duci un nr par de flori ca la mort ci impar! Succes!happy

| JiTerra a răspuns:

Eu zic s-o scoti la suc si sa-i dai o floare [trandafir] La mine a mers in vara am scos-o la o inghetata si cand nu s-a uitat i-am luat un trandafir alb [apropo DAC laughing] apoi am avansat nitel smug [va rog nu va ganditi la prostiilaughing]
PS Poti s-o duci la film!