| vlad234158 a întrebat:

Ajutor!

Azi o fata care ma place m-a sarutat intr-un atac surpriza eu i-am zis iubitei mele si ea a zis ca nu e nimic dar eu tot ma simt ca un baiat de tot rahatul ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| DeathOfDreams a răspuns:

Lol
Și eu am pățit asta.

Eram o gașcă și stăteam p'afară. La un moment dat un tip cred că primise o veste bună și starea lui a devenit foarte high.
Nu știu dacă a conștientizat pe moment dar mi-a luat brusc fața între palme și m-a sărutat.
Eram atât de luată prin surprindere încât am încremenit, iar în secunda următoare m-am depărtat și-am izbucnit în râs.
La fel ca toți, de altfel.

Îmi amintesc cuvintele prietenului meu "Doar eu am voie s-o sărut, fraiere" laughing

N-ar trebui să te simți de tot rahatul, te-a sărutat pur și simplu și atât.
Nu ai vrut.

Sunt ferm convinsă că dacă aveți o relație bazată pe încredere reciprocă, într-adevăr ea nu s-a supărat și n-ai niciun motiv pentru care să te simți prost.
Calmează-te.
Până la urmă, e al naibii de amuzant.

6 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Doar ține de iubita ta.

| UnBroken2016 a răspuns:

Daca a zis ca nu e nimic, las-o balta. Nu mai fi papa lapte.

| COSMIN20041705 a răspuns:

Buna,daca fata aceea te-a sarutat fara ca tu sa iti doresti si iubita te inteles nu trebuie sa te simti vinovat.
Trebuie sa mai stii un lucru:ai o iubita intelegatoare
Altele sunt isterice si din o privire care o trimite o fata spre tine ti ar face scandal si pe strada.
Nu te mai simti vinovat

| custimoz a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine e sa-ti tii "surprizele" pentru tine laughing. Evident ca nu e corect ca fiind intr-o relatie sa te saruti cu o alta fata, cel putin eu ma simt la fel ca tine, dar cateodata ar trebui sa te mai bucuri de aceste mici surprize. Nu stii cat timp va dura relatia actuala, mai mult sau mai putin, si vei avea nevoie de cea care te-a sarutat acum, deci pastreaza-ti relatiile!