Eu nu am ramas insarcinata din cauza lichidului preseminal ca m-am protejat intotdeauna, dar cunosc zeci de fete care au ramas. Este o metoda nesigura, rezervata strict cuplurilor in viata carora un copil n-ar fi o problema. la ora actuala, se accepta ca un cuplu care foloseste aceasta metoda, obtine cu siguranta o sarcina in primii doia ani, daca sunt amandoi sanatosi si fertili.
La tine, intarzierea e prea mica ca sa te gandesti la o sarcina, deocamdata. Mai asteapta si daca menstra intarzie 7 zile, in a opta fa un test de sarcina urmat de o vizita la ginecolog (de preferat la cel la care ai fost dupa inceprea vietii sexuale)
Scumpo, am fost in aceeasi situatie, nici eu nu aveam si nu am menstruatie regulata, dar din moment ce sunt doar doua luni de cand ti-ai inceput viata sexuala, s-au produs niste dereglari hormonale in organism, iti poate intarzia si doua saptamani, mie asa mi s-a intamplat, si nu am ramas insarcinata, dar ca sa fii tu sigura, poti face un test de sarcina.
Stai linistita. Mi-e de cand mi-am inceput viata sexuala mi s-a dereglat de tot ciclul. cel putin in primele 4 luni mi-a venit intr-o luna de doua ori si apoi in celelalte cu intarziere de 2 saptamani:-| am fost si eu speriata dar n-am avut nimic.In schimb despre lichidul seminal nu stiu ce sa zic.am auzit ca da se poate ramane in schimb... nu mi s-a intamplat niciodata deci. :d mai asteapta nu te panica:* sa ne anunti cand iti vine :* ai grija de tine
Păi de ce măi fată n-ați avut și voi grijă?
Și nu te mai speria și tu așa repede!
E 10 dimineața - poate ți-o veni până diseară...
Mi-a sărit inimia din loc, când te-am văzut că țipi așa!
Ok.Gata.Hai să mai așteptăm.
Nu-i trimite lui nici un mesaj, deocamdată. Da?
Să nu sperii băiatu degeaba!
Eu una nu mi-am inceput viata sexuala dar daca tu te-ai protejat nu esti gravida! menstruatia difera de la o luna la alta si nu te vei avea mereu dureri cand vei fii la menstruatie eu nu am niciodata, dar ca sa fi sigura fa un test de sarcina.