Desparte-te de el.
Dar mult succes sa gasesti unul care nu se uita, eu personal nu stiu nici un tip non-gay care s anul se uite dar cine stie poate ai noroc.
Cred ca trebuie sa inveti ca toti facem asta si sa inveti sa traiesti cu treaba asta..sau singura.
Poate esti paranoica, de ce nu pui si varianta asta in calcul, gandesti emotional acum, un m inteligent cantareste ambele variante, vedeti de un observator, un prieten care sa va observe sau cineva, astfel vezi si a treia parere
În prima faza cand vorbesti cu el nu ii reproșa "de ce întorci capu după aia fraiere", încearcă să îi pui întrebări despre cum arată fata ideală pentru el, daca ar vrea sa schimbi ceva la tine, daca e mulțumit de aspectul tau fizic chestii de astea si dupa o conversație mai lungă poti sa introduci si intrebarea aia in discutie calm iar daca el se enervează sa il întrebi din nou cu calm de ce.
Nu cred neapărat ca nu ai incredere in el, ci ca tu nu ai in tine incredere si te simti cumva complexata in legatura cu aspectul tau fizic iar cand esti undeva si vezi o fata frumoasa te axezi pe el si privirea lui sa vezi daca se uita.Tie frica sa nu il pierzi sau sa nu cumva sa fie alta mai frumoasa decat tine in ochi lui si asta ar trebui să o discuți cu el.Sa ii spui ca ai complexele tale si ca nu esti mulțumită pe deplin de cum arăți iar faptul ca il vezi uitandu-se insistent la anumite fete nu te ajuta.Nu ar strica sa iti faca câte o declarație de dragoste, sa iti spuna ce insemni pentru el si sa iti faca câte un compliment din cand in cand si poate mai scapi de starea asta si si el la randul lui nu va mai continua sa faca ceia ce te deranjează.
Pai si cu ce te-am putea ajuta? Din moment ce insisti pe faza cu iubirea, e clar ca nu vei face nimic.
Fetito, el nu te iubeste. Crezi sau nu, asta e adevarul. Daca te-ar iubi, n-ar avea ochi pentru altcineva. Nu da doi bani pe tine, nici macar nu se pune problema de iubire. Cand te uiti in oglinda, incearca sa nu te minti.
Singura solutie rationala si normala ar fi sa te desparti de el, e evident ca nu merita o relatie, iar pe asta cu tine o ia doar in gluma.
Singura solutie e despărțirea, orice altceva e futil. Daca nu vrei sa faci asta, intrebarea ta nu are sens si accepti ca esti doar un obiect pentru el.
Iubirea nu se rezumă la atât . O relație nu se rezumă la un gest atât de pueril. Ești absurd.
Nu ai incredere il el, asta te roade. Atata timp cat se uita si atat, nu trebuie sa iti faci probleme. Cat nu se duce dupa ele sau iti zice tie "mama ce buna e aia" sau alte rahaturi. Sau ce sa mai zic, sa insele. Alea ar fi grave, nu ca se uita dupa una. CUm sa zic eu. Si eu ma uit pe strada dupa una, daca e in fata mea. Rar se intampa sa fie una atat de frumoasa sa ma bata gandul sa intorc capul dar clar nu as face asta cu iubita de mana. Nici macar singur. Daca e in fata mea, ce sa fac? CUm se imbraca majoritatea ca niste panarame? Pantaloni lipiti de fese, se vad chilotii, fustele pana in gat. E vina mea ca sunt hetero? Nu. Dar cum am zis, nu ma uit ca ultimul apucat chiar daca e in fata mea. Cu atat mai mult controlul daca e si iubita cu mine. Desi de ce sa mint, imi place sa glumim."Uite schiloada, uite moarta aia dupa atentie cat e de dezbracata" si alte prostii de 15 ani.
Si cu ce ajuta? Ideea nu e sa-l educi sa nu se uite, ar trebui sa nu-l lase iubirea ce ti-o poarta sa se uite. Vrei sa-i dea cu apa ca la caini, sa-l dreseze?
Si care e problema ai tu te uiti si el se uita, doar nu o si fu*te daca se uita la una buna, zi merci ca-i plac femeile si nu barbatii
Orice băiat/bărbat fie intr-o relatie, fie si căsătorit, tot întoarce capul după vreuna pe strada. Asa sunt ei. Dacă el iti e fidel cum spui, nu are rost sa te alarmezi, cu toate ca e normal pentru ca vrei sa aiba ochi doar pentru tine si atat. Ai putea discuta totusi cu el pe un ton cald, fără să se ajungă la certuri