| Styleno a întrebat:

Ajutor. buna TPU...sunt a 9-a si am colegi noi.totul bine si frumos pana cand a inceput sa-mi placa de un baiat din clasa cu mine.deci ne intelegem foarte bine si da si el semne sa ma placa si asa si imi face niste chestii foarte dragute, mi. a desenat ceva si tot asa. o fata se dadea la el, nu a bagat. o in seama pana cand aseara am aflat ca cica place o fata pe nume ana, nu stiu daca e adevarat sau ceva. dar nu stiu ce sa faCstraight facee ora 6 jumate si eu nu pot sa dorm.de la 4 stau si ma uit pe pereti, ma gandesc numai la el.nu mi s-a intamplat asta niciodata in viata mea.si tot plangstraight facesi nu stiu ce sa-i zic, ce sa fac.NU STIU. ajutor va rog mult de tot...

Răspuns Câştigător
| rokaka a răspuns:

Stii ce zic eu mai bine intreaba-l pe el daca ii place de cineva si in functie de rasp lui eu zic sa incerci sa il determini sa observe ca il iubesti nu trebuie sa pari disperata dupa el fiindca atunci o sa se plictiseasca de tine si se enerveaza. Sunt baiat si stiu ce inseamna ca o fata sa se tina mereu dupa tine asa ca mai bine sa ii pari indiferenta si sa se lase cucerit de indiferenta ta decat de obsesia ta dupa el ( daca vrei sa vb mai multe si sa te ajut da-mi id tau pe mesage)

1 răspuns:
| Crisu a răspuns:

Pai... de ce nu il intrebi pe el? Cred ca cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa vorbesti cu el si sa-i spui ca-l placi.