Nu te-ai gandit niciodata ca lumea se uita la tine pentru ca te invidiaza cum arati si nu pentru ca nu arati bine? In opinia mea, nu esti grasa deloc.Si daca ai fi putin plinuta,ce daca? Eu stiu multi baieti care oricum prefera o fata mai solida si cu "forme" decat un "bat". Chestia ca te vezi prea grasa, vine din subconstient, si ar trebui sa se termine.Nu are rost sa tii diete inutile, nu esti grasa, si nu cred ca vrei sa ajungi la anorexie.Nu e prostie, cum multi cred, ci e o problema mintala.Si dintre toate, anorexia duce cele mai multe persoane la moarte.Consider ca nu e cazul tau inca,si sper ca nici nu va fi, insa nu strica sa te documentezi ca sa vezi ca dietele inutile nu isi au rostul si au efecte negative, NU esti grasa.
Aici ai cateva detalii despre anorexie:
http://www.apropo.ro/......ca-4068215
PS.:Si eu am avut aceeasi problema,pana mi-a deschis ochii prietenul meu si o amica, desi eu am 1, 58m si doar 45kg.Si crede-ma in sinea mea si eu am impresia ca toti se uita la mine cand merg pe strada dar imi zic ca din cauze pozitive.Incearca si tu la fel, poate reusesti.Si poti din cand in cand sa te resfeti cu o ciocolata sau friptura ca la carte, fara o gramada de sport dupa caci nu vei pati nimic.Cel putin eu nu am patit.
Bafta.:)
In primul rand mergi la un psiholog.E probabil sa ai o autoestima scazuta.Iar dupa aceea daca tot mai crezu ca esti plinuta mergi la un nutritionist.Acesta te poate sfatui cum sa scazi din greutate fara sa iti pui sanatatea in pericol.Cel mai important e sa fii tu linistita si sa nu crezi ca lumea se uita la tine pentru ca esti mai plinuta.Toti avem un defect,o manie, dar majoritatea nici nu-si dau seama, e totul in mintea noastra.
Sh eu ma gand asa am 1.55 m sh 47 kg sh toti imi zic ca sunt slaba dar eu tot tin cure de slabit pana am ajuns la spital sh mi-a spus ca o sa fac ulcer daca nu mai mananc nimic asa ca ai grija si nu esti grasa
Mindfulness întreabă: