Autosatisfacere,masturbare,autosimulare sexuala,uite cati alti termeni ai fi putut folosi,nu?
Citit,calculator,sport in aer liber,apeleaza la ele!
Cauta sa-ti umpli mintea si mainile, gaseste-ti preocupari, orice preocupari, numai sa-ti tina mintea concentrata in alta parte.
Exagerarea nu duce la nimic bun, asa cum tot ce e prea mult strica!
"Testiculele tale lucreaza 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, pentru a produce sperma - pana la 300 de milioane de spermatozoizi, de fiecare data cand ejaculezi. Poti sa populezi toata Franta si Spania, la o ejaculare. Totusi, de obicei, baietii sterg cu un servetel rezultatui si-l arunca la toaleta. Singurul semn ca exagerezi este daca masturbarea te afecteaza in viata ta de zi cu zi - daca toata lumea este afara la soare, distrandu-se, iar tu te cuibaresti in camera ta cu o revista in mana si o faci pentru a 19-a oara in ziua aia...si esti epuizat."
Asa ca, straduieste-te sa nu ajungi acolo, mobilizeaza-te si nu te lasa dus de nas de propria slabiciune!
Incearca!
O victorie va aduce inca una si inca una, pana vei ajunge la un ritm fiziologic, care NU iti va mai face rau!
Depinde numai de tine!
Succes!
Imagineaza-ti ca esti ciung. poti doar sa f... dar nu s-o iei la..la..la.la.la.
Gaseste o femeie. Sau du-te in padure si bate-te cu lupii. Asa ramai fara laba sau fara obiectul muncii.
Si eu aveam aceiasi problema, desi nu mi-am gasit o prietena am incercat sa ma aproii de fetele din clasa mea
RRSecularHumanist întreabă: