| maniunika a întrebat:

AJUTOR!
De 2 zile m-am despartit de un baiat cu care m-am intilnit o luna din cauza ca el s-a intors la fosta lui prietena de care eu nu stiam!
Nu stiu ce sa fac dar in acest timp l-am indragit foarte, foarte tare si ma doare nespus de mult acest lucru. Cel mai rau este ca il vad si ma vede in fiecare zi, iar eu nu stiu cum sa ma comport...sa vorbesc cu el sau nu, sa-l salut sau nu, nu stiu ce sa fac, dar cind il vad inima imi sare din piept si ochii mi se umpla de lacrimi. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Vix999 a răspuns:

Nu ai ce sa faci decat sa dai timp timpului... incet incet inima ta se va potoli. Si considera asta o experienta de viata. Ajuta la intarirea caracterului.

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Orice inceput are si un sfarsit si ar trebui sa acceptam asta fie ca ne convine sau nu, daca s a intors la fosta lui prietena inseamna ca nu a fost multumit de tine si asta ar trebui sa te faca sa renunti la el si sa nu te mai amagesti singura degeaba.gaseste-ti un baiat care sa te iubeasca asa cum esti tu...

| PlayWithMe a răspuns:

Sincer, nu va tine relatia lui foarte mult.Am analizat multe cazuri de genul acesta in trecut.Tu cauta pe altcineva

| neutrino a răspuns:

Salutul nu are legatura cu relatia. Baiatul a ales ce este mai bine pentru el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ceea ce am mai citit, in viteza, din postarile tale rezulta ca pui prea mult suflet la inceputul relatiei si nu realizezi pe ce lume traiesti cand esti cu persoana in cauza, trebuie sa inveti sa-ti stapanesti aceste stari sufletesti ca daca e sa contiunui asa cu siguranta nu va fi bine de sanatatea ta, acest nichipercea de care ne-ai relatat nu este altceva decat un golanas de cartier care a stiut sa "bata fierul cat e cald ", adica te-a prins in situatia in care sufereai dupa altcineva iar el s-a oferit sa te "consoleze" dar nu orice consolare ci una din aceea strong... in pat. Inainte de a inchega o relatie de iubire cu cineva trebuie sa tatonezi terenul si sa-i aflii caracterul si ce este in sufletul lui, nu ne luam numai dupa infatisare draga Nika deoarece riscam sa ramanem cu imaginea dar cu onoarea patata, ca sa nu mai ai repercusiuni sufletesti dupa urma acestui nenorocit incearca sa comunici cat mai mult cu prietenii tai, lasa-te "purtata" in activitatile lor, schimba-ti traseul de zi cu zi si nu mai merge pe acolo unde sti ca apare individul, mai multe poti face doar tu printr-o vointa stoica, succes!

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,din bun simt saluta-l dar nu merita, el este un nesimtit de ce si-a mai facut o relatie daca vroia sa se reintoarca la fosta.pai ce sa vorbesti cu el nu ai ce vrei sa-ti povesteasca ce face cu fosta, cred ca nu vrei asta, si nu mai plange pentru un dobitoc care nu stie ce vrea ca nu are rost, cand il vezi gandeste-te la ceva care iti este scarbalaughingsi ai sa vezi ca nici inima nu-ti mai sare din piept nici nu o sa mai plangi!

| December a răspuns:

Pai sa-l saluti poti ca doar nu patesti nimic. Dar daca vrei sa-l eviti, evita-l. In orice caz nu te mai gandi la el ca n-are rost. El a ales dejawinking