Nu poate fi vorba decat de altul.S-a plictisit de tine si a aparut altul in peisaj!
Lasa ba, ca trece! Ia de aici, sa te vindec:
http://www.youtube.com/watch?v=hPtWtutQqP0
De cele mai multe ori gresim atat fetele cat si baieti! Uitam de tot ce am spus de tot ce am promis si ne arunkam in vant dupa fraeri fara sa ne dam seama de greseala produsa la fel si baieti.De cele mai multe ori intr-o relatie unu iubeste mai mult da tot si celalalt pe jumatate apoi tot mai putin dandusi seama ca a obtinut ce a vrut de la noi Nea facut sa iubim din tot sufletu sa ne dedicam si sa le facem toate poftele. Uneori trebuie sa ii arati si indiferenta sa isi dea seama ca si ea poate sa te piarda pe tine.Acum dupa ce ti-a zis ca nu mai e nk de facut. IGNORO total fi fericit incearca sa iesi cat mai mult nu o mai suna sau baga in seama va veni la tine cat ai clipi e f grea asteptarea.insa altceva nu poti face pentru ca daca o cauti te milogesti de ea practic iar ea nu va mai vrea chiar deloc.las-o sa-si puna in ordine gandurile si daca trec 3 4 zile.sa nu vb deloc sa nu dea semne sun-o sau dai msj si intreab-o e sg ca vrea sa fie o despartire definitiva, daca zice da nu poti decat sa o uiti.Iesi cu prieteni, alte fete distreazate timpul le va rezolva pe toate:* Funda?
Crestem clipa de clipa si ne marim experienta cu fiecare om cu care intram in contact in viata.asa a simti atunci poate nu mai simte asa.cand va veni fata sortita vei simti pentru ca nu vei mai intreba pe nimeni va veti ajunge voi pur si simplu
BUna! Poate intre timp a cunoscut pe altcineva altfel nu imi explic schimbarea asta brusca de comportament.Ideea e ca trebuie sa mergi mai departe.Probabil evita orice discutie pentru ca nu are ce explicatii sa iti dea, cu siguranta are pe altcineva.Incearca sa o uiti si sa te refugiezi in sanul prietenilor in nici un caz nu trebuie sa cazi prada depresiei.Prietena ta nu te-a meritat si nu are rost sa ii dai satisfactia de a te vedea la pamant.Bafta!
Pffff...poate s-a plictisit sau e confuza nu mai stie daca te iubeste.Las-o o perioada sa se linisteasca dupa care daca inca vei mai simti ceva pentru ea caut-o si incearca sa o iei de la inceput dar de data asta ofera cat primesti(nici mai mult, nici mai putin). Daca nu va fi de acord e mai bine sa te resemnezi vei fi cu inima impacata ca ai facut tot ce ai putut si nu vei avea remuscari pe viitor. Sper sa depasesti cu bine situatia! Tuturor ni se intampla, numai cine nu iubeste nu sufera! Bafta!
Am lasat-o, o luna, abia acum a fost coincidenta sa mergem pana la un magazin impreuna, doar noi 2... S-a purtat ca de obicei cu mine, a glumit, vorbea frumos etc. Insa, la 2 zile am mai vorbit asa putin prin mesaje, am intrebat-o daca s-a terminat [relatia] si a zis ceva de genu "cred ca da".De primit, pot sa spun ca am primit mai mult decat am oferit, dar nu am gresit cu nimic de a avut "reactia" asta, adica sa numai vorbeasca cu mine. Cum sa o uit? Sincer chiar nu pot
Vezi tu,
si eu am patit la fel cu o fata,
la 17 ani
dar la 17 ani eram cam aerian, si nu prea tineam cont de fete,
nu prea le iubeam
ea m a inselat
a fost cu mine,
vorbeam
din ora in ora la telefon,
parca ne iubeam nebuneste,
mi a promis ca facem revelionul impreuna,
in ziua de 31 decembrie(revelionul)
ma pregateam
sa ma intalnesc cu ea,
am sunat o
si mi a zis,
nu putem sa ne intalnim pentru ca sunt plecata cu familia,
de fapt era cu altu,
m a inselat
chiar in ziua de revelion
mi a rupt inima in doua!
am zis ca mor,
dar chestia e ca nu a ramas asa,
de multe ori i am zis sa nu se puna cu mine,
pentru ca pierde in fata mea
si asa a si fost,
m am bagat peste ei,
i am despartit
si proasta tot la mine a ajuns
atunci mi am pregatit ultimul atac,
am prostit o
sa facem sex,
am facut sex cu ea de 2 x
ma dadeam lovit ca tin la ea enorm,
dupa ce m am vazut cu sacii in caruta,
i am zis,
ca am prietena
si cu ea a fost doar o simpla aventura,
am reusit sa ma razbun pe ea cu varf si indesat,
stai linistit totul va trece frate,
dupa vreo cateva luni
am gasit alte fete muult mai frumoase de cat fosta,
si mult mai iubitoare,
Pentru ca esti slab ca si persoana Tu crezi in orice promisiune de tipul: te voi iubit mereu, esti totul pentru mine? Fi serios...
Scuzele sunt multe, ele acopera motive intemeiate precum : si-a gasit pe altcineva, nu ii place caracterul tau acum ca l-a "aprofundat" mai mult, nu o mai atragi.
Acum tot ce poti sa faci este sa treci mai departe si sa fii mai prudent pe viitor(sau sa ramai slab in continuare, sa iti doresti sa te impaci cu fosta ta iubita care spune cuvinte mari fara valoare).
Da stiu cum e in momentu' asta sunt la fel k tine doar k eu i'am spus multe si ea mi-a aratat k si ea la fel. stie ca o iubesc si k tin la ea enorm si ea ma iubese. acum e cu altcineva. m-am simtit si eu la fel de nasol, nu stiu ce sa zic ca siu ca este greu, mai bine spune-i dar ai grija sa nu isi gaseasca pe altcineva spune-i asa ceva de genu : Vrei sa ne impacam pentru ca stii ca te iubesc foarte mult si deale voastre ce ai vorbit voi..." si incearca sa nu ii arati chiar tot adica Te roooog te impor iti pup talpile sau ceva de genu glumeam deci nu ii arata tot fate serios, un pic trist si o sa reusiesti! Mult noroc si te rog sa imi spui dupa cum a fost!