Scrii ingrozitor, daca vorbesti la fel, ar trebui sa iti scazi foarte mult pretentiile. Nu cred ca o fata care are peste 4 clase ar putea accepta un baiat care scrie cu atat de multe greseli ca tine, ar face-o de ras. Fiindca pana la urma e mai bine sa ai 4 clase dar bine facute, decat 12 facute degeaba. Asa ca cauta-ti si tu fete mai simple, cu putina scoala (2-3 clase), mai saracute, care nu umbla prin cafenele si nu folosesc calculatorul. Pe ele nu le va deranja problema asta a ta (care e foarte serioasa)
"Că caută"?
Ligamentele sunt permise in limba romana.
Cacofoniile nu sunt permise.
Arata-mi si mie te rog unde scrie asta? Gramatica Academiei Romane nu prevede asa ceva, am verificat.
Stii care e chestia? Poti sa ai bani, masina, haine noi, viata sociala, daca esti plictisitor si ai un caracter respingator.
Nu inteleg faza cu Facebookul, de ce tot incercati sa agatati pe Facebook? )
Tu pana la urma vrei o prietena, sau vrei o curva?
Ca numa' alea sar de la unu' la altul' s-a.m.d
Prima regulã, nu umbla dupã curve, lasãle pe ele sã vina la tine.
Astea miros când esti disperat dupã pasãricã, nu stiu ar trebui sa iti deschizi ochii sa vezi care sunt interesate de tine, pe internet nu functioneazã deoarece primesc zeci unele sute de mesaje, pe unde mai iesi tu uitãte in jur si e imposibil sã nu dai de câteva care te privesc insistent alea sunt prãzi mai usoare, si chiar dacã reusesti prin mesaje si telefon doar stabilesti intâlniri nimic altceva, deoarece doar cu seen si friendzone o sa te trezesti.
Ce vreți de la o fată! Sex! Doar atât! E tristă viziunea dvs pentru că sexualitatea nu se împlinește nu devine completă dacă nu există și sentimente. Sexul e metafizic.
Căutați fete care sunt felul dvs. dacă sunteți liniștit căutați fete liniștite dacă sunteți inteligent căutați fete inteligente, căci altfel vă veți deprima și veți urâ toate fetele. Prietenii tăi găsesc fete pentru că ca ele sunt genul lor adică vagaboante.
Căutați fete care sunt genul dumneavoastră!
Cică scrii incorect si de asta. Hai ma lasi (tanti de mai jos) eu am o clasa făcută in Romania si 7 in Portugalia si nu stiu sa scriu corect gramatical româneşte si nici un băiat na "fugit" de mine (pe Facebook) momentan am o relatie de 2 ani cu un baiat cu 10 clase si nu mi-a spus niciodată ca scriu incorect chiar daca eu sunt constienta de asta. Baiete ori esti urât ori nu stii sa alegi fetele. Curvele se ard azi cu unu Maine cu altul si normal ca prieteni tai au parte de ele daca asta cauta, dar tu poate cauti asta la fete de casa care nu isi doresc astfel de aventuri. SAU nu stii sa abordezi o fata da'mi Facebook tau si iti dau eu cerere sa ai motiv de bucurie.
lucyaneya întreabă: