| Andrei101010 a întrebat:

Ajutor! Deci nu stiu ce sa mai fac! Logodnica mea insarcinata are un tic.Se balbaie cand nu stie sa zica un cuvant.Si ma calca pe nervi! I-am atras mereu atentia.Dar nu se corecteaza.Si azi a facut la fel.Si m-am enervat atat de tare ca i-am tras un pumn in fata sad da stiu sunt un ratat.Nu pot sa-i uit fata speriata si derutata inainte sa o lovesc.Nu am dat niciodata in ea.Dar acum nu stiu ce m-a apucat.Are ochiul umflat si din nas ii curge sange.Bine ca nu i l-am spart.Dar acum plange incontinuu si se fereste de mine.S-a dus in camera ei si isi face bagajele si zice ca pleaca la mama ei.Dar nu vreau sa o las.Chiar imi pare rau si vreau sa o impac dar ea o tine pe a ei ca nu mai vrea sa stea cu mine.Ce sa fac? A inchis usa si zice sa plec de acolo ca vrea sa plece sad

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te-ai intrebat ca poate are defect de vorbire? Care nu depinde de ea? Esti un idiot, scuze, daca ai recurs la asemenea gest. Las-o sa plece.

| ShamelessQboy a răspuns:

Mergi si te spânzura!

| 6Anonim9 a răspuns:

Esti un idiot. Eu as vedea chestia cu balbaitul ca pe ceva dragut, un subiect pe care s-o tachinezi din in cand. Daca intrebarea e serioasa, spune-i ca i-a spus un membru TPU sa te denunte la politie, doar asa, din orgoliu.
O sa fie nevoie de mult timp, daca esti atat de idiot, imbecilule. Daca acum ai facut asa, cum ai reactiona cand ar gresi cu ceva mai important? Da-te din calea ei si las-o in pace o vreme, daca nu cumva pe veci!

| Kimball a răspuns:

Tine-o sechestrata si folosesteo pentru sex bine inteles poti sa o mai bați daca vrei adica de ce nu daca fata are emoți si se balbaie hai sa o batem ca poateşi revine, au doamne plinai lumea de animalehappy