anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor deci, prietenul meu cel mai bun este hetero dar gen cand eram mai mic facusem s*x cu el si gen acum iar vreau sa fac asta doar ca nu stiu cum sa ii spun ca am incercat dar el nu isi mai aduce aminte cred si gen nu stiu ce parere ar avea despre asta acum. (Da sunt baiat) si astia care dati hate nu ma interesează deloc.

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

"fiindcă măcar ca au cunoscut pe Dumnezeu, nu-l-ai glorificar ca Dumnezeu, nici nu i-au mulțumit și inima lor fără priceperea-a întunecat. De aceea Dumnezeu i-a lăsat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor, asa ca își dezonoreaza singuri trupurile. bărbații au părăsit întrebuințarea fireasca a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alții, au săvârșit bărbat cu bărbat lucruri scârboase și au primit în ei înșiși plata(bolile cu transmitere sexuala) pentru păcatul lor... nu numai ca le fac, dar și găsesc de buni pe cei ce le fac. Romani, 1 Biblia.
De la căderea lui Adam încoace toți avem o natura păcătoasă adică o înclinare naturala spre toate încălcările posibile ale conștiinței, inclusiv spre licimie pentru trupurile altora, indiferent de sex dar nu avem pacea constiintei decât când respectam planul Creatorului și facem sex doar după căsătoria hetero, doar cu partenerul de căsătorie. Cine face altfel nu se poate bucura cu adevărat de sex, are oricum postludii le ratate di cauza mustrarilor de conștiința. Poți sa ii propui, poate îl coruoi dar ai fi mult mai fericit dacă ai respinge ispita homosexualității și ai alege sa respecți planul Creatorului, sa te rogi lui sa te ajute sa găsești o soție și sa faci sex numai după căsătoria hetero. Și eu în adolescenta simțeam ca ar fi trebuit sa fiu băiat dar am fost la consiliere creștină și m-au ajutat sa ma înțeleg pe mine însămi, ca am simțit asa pentru ca mama a dorit foarte mult în timpul sarcinii sa fi fost băiat și pe urma m-a tratat în mod inconștient ca și pe băiețelul pe care și l-ar fi dorit. S-au rugat pentru mine și am experimentat o vindecare profunda și definitiva.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Ce insemna,, cand eram mai mic facusem s*x cu el''? Iar acum ce varste aveti? Suna ca o intrebare pusa la misto?

| Annnnoo203939 a răspuns (pentru dullcat):

Nu e pusa la misto, si aveam cam vreo 10 ani cred(acum am 14 fac 15)

| dullcat a răspuns (pentru Annnnoo203939):

Pai si ce a presupus actul sexual? Ma indoiesc ca ati facut mare lucru in afara de atins? Iar distanta de 4-5 ani nu mi se pare mult. Tind sa cred ca el inca isi mai aduce aminte, fiindca suna ca ceva ce nu uiti chiar asa usor. laughing Prietenul tau e interesat in prezent de fete, sau amandoi aveti aceeasi orientare? Din punctul meu de vedere nu suna prea ok sa risti sa strici prietenia actuala doar pentru o partida de sex. Adica, vrei statut de friends with benefits? Daca doreai o relatie normala cred ca era mai usor de inteles.