| Andreiu68 a întrebat:

Ajutor! Deci sa incep cu inceputul! Acum 1 an matusa mea a cunoscut un barbat care are 2 fete ( una 18 ani, iar alta 19), am facut cunostinta cu fetele si timp de un an nu am vorbit cu fetele astea doar asa buna, ce faci atata.Acum 2 saptamani am pus o poza pe Facebook, iar Alexandra-fata de 18 ani mi-a trimis mesaj in privat ca ce bine o duci, si dupa am inceput sa vorbim.A doua zi, iar mi-a trimis mesaj si am vorbit iar.La sfarsitul conversatiei mi-a spus ca ii place cum gandesc, i-am spus niste cuvinte si chest care a facut-o sa se inroseasca si ea se inroseste greu.De ceva timp cat am mai vorbit noi Alexandra asta imi spune ca sa o sfatiesc cu nu stiu ce, vrea ca sa vorbim cam odata la 2 zile, si ma mir ca o cunosc de 1 an de zile si pana acum 2 saptamani nu vorbeam cand ne vedeam ( pana la urma matusa mea si cu tatal ei s-au casatorit si acum suntem un fel de veri vitregi ca sa spunem asa).Mi-a mai spus daca nu ies pe afara, daca nu vin pe acasa la ea( locuieste cu tatal ei si matusa mea, deci nu ar fi o problema) dar am refuzat-o de 2 ori si azi iar mi-a spus daca nu iesim pe afara.I-am spus ca o sa iesim dar saptamana viitoare dupa miercuri.Ce sa fac acum? Nu vreau ca sa am deaface cu ea,mai ales ca sunt treburi in familie,ea poate ma place, eu nu, nu vreau ca sa mai fie asa insistenta cu mesajele din 2 in 2 zile ma intreaba ce fac,de ce fac aia,sa am grija, sa ma duc acasa devreme, deja nu mai rezist.Bineinteles ca acum vin sarbatorile si facem reuniune de familie,si nu stiu ce se va intampla intre noi.Ce este de facut,adica eu sincer daca ar fi sa fie as vrea asa o aventura, doar nimic mai mult, dar si asta este riscanta.Eu am 19 ani, fata 18. Sfaturi ceva.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dai verdictul direct: termina ca nu te suport sa ma sacai toata ziua, get a life si te va lasa

| AdinaanidA a răspuns:

Păi dacă nu vrei, păstrează distanța pur și simplu. Că doar n-o să sară pe tine. Găsește orice scuză când te invită, când vrea să vorbiți îi spui că ai nu știu ce treabă..etc. Se prinde ea până la urmă și te lasă în pace.

| teostefy a răspuns:

Salut.Ar trebui sa vorbesti cu ea la modul foarte serios despre asta spune-i ca nu e genul tau si ca in plus sunteti un fel de rude si sa isi caute pe altcineva, chiar daca va plange asta e nu e singura si eu am patit intr-un fel asa ceva cu prietenul prietenei mele care imi era verisor vitreg si nu stiam si cam ceva gen ca tine. Sper ca te-am ajutat. La mine a fost usor sa scap in felul asta.