Hmm, cam lunga povestea si poate nu e pregatit inca cand va fi poate o sa o faceti si e o idee buna sai marturisesti dragostea cand faci dragoste cu el, asteapta pana e pregatit si cand e o sa o faceti si nu iti face griji marimea uneori nu conteza daca il iubesti succes
Tu esti vinovata ca ai ridicat coada trebuia sa te axezi doar pe lecti si atat nu sa stai al film cu el in pat si altele mai ales ca stiai ca are iubita. oricum esti constienta ca erai doar una pe lista lui din moment ce se vedea cu iubita lui. nu mai face aceasta prostie niciodata ori cu tine ori cu aia si tot tu o sa suferi
Foarte frumoasa povestea...Te.ai gandit ca el nu vrea sa faceti sex pentru ii este frica sa nu ti se intample ceva ca mai sunt fete care au avut dupa probleme si au murit dar daca tie iti place de el si lui de tine nu e nicio problema sau daca este problema de facut dragoste poate ii este rusi ca o are mica sau ceva dar nu ar trebui pentru ca tu esti iubita lui si ar trebui sa stii
Foarte frumy povestea dar cel mai mult conteaza sa stie si el ca il placi dar si tu sa stii ca te place..., si eu am o fata in clasa care imi place mult de tot de ea(o ador) dar eu nu stiu daca si ea ma place am acceasi problema ca tine singura modalitate sa faci ce zici tu este sa fiti singuri pe undeva (intr-un loc) si dupa ii zici din prima nu stai as te ia emotile ca se duce totul de rapa. funda plz?
Foarte frumy povestea ii dau nota 10 dar cel mai mult conteaza sa stie si el ca il placi dar si tu sa stii ca te place..., si eu am o fata in clasa care imi place mult de tot de ea(o ador) dar eu nu stiu daca si ea ma place am acceasi problema ca tine singura modalitate sa faci ce zici tu este sa fiti singuri pe undeva (intr-un loc) si dupa ii zici din prima nu stai as te ia emotile ca se duce totul de rapa. funda plz?
Wow deja ma dor ochii, dar nu stiu parca prin ce zici tu ma regasesc si eu, dar bine inteles cu foarte multe schimbari. Sa nu mai fiu off sa zic asa. Daca tu simti ca esti pregatita nu ca ai tu o fantezie, si nu o sa iti para rau ii poti propune sa o faca cu tine.
Foarteee lunga poveste dar frumoasa in acelasi timp. Eu am facut-o la varsta ta, dar eram impreuna cu prietenul meu de mai bine de 3 ani . Si ne iubeam foarte mult si simteam ca ma iubeste si tine la mine. Chestia cu marimea te asigur ca nu conteaza, atat timp cat stie sa 'te ia' si sa 'te iubeasca'. Daca tu crezi ca tine cu adevarat la tine si nu este decat ceva de moment si te iubeste, fa-o! Nu este nimic gresit in a face dragoste( mai ales ca nu esti foarte mica) atat timp cat se face din iubire, nu din curiozitate. Daca dormi la el incearca sa va sarutati sa va luati in brate si asa va incepe totul. Dar ai grija, fa-o doar daca simti ca te iubeste!
P.S: foloseste un prezervativ! ( de fiecare data cand o vei face )
Super povestea...Am ramas incremenit... Nu credeam ca asa ceva s-ar fi intamplat in realitate!
Granialaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Daca il iubesti totul o sa vina de la sine, nu te stresa si nu iti face idei care sa te descurajeze, totul o sa fie bine daca va iubiti