Ajutor!
Eu sunt intr-o relatie la distanta iar de Anul Nou cind ma voi vedea cu prietenu meu vreau sa dau un cadoua " inel" ce ziceti e bune ideea?
Suntem impreuna de 5 luni degraba si ne iubim foarte mult numa ma gindesc daca e prea devreme sau ce parere aveti voi?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Nu nu e devreme, mai ales că e la distanţă e chiar frumos gestul, să aibă ceva amintire dar inel la un băiat e cam aiurea adică aşa văd eu, ar fi mai frumoasă o brăţară sau ceva mai bărbătesc ca să fi sigură că îl va purta :* baftă şi mult timp înainte vă doresc!
Multumesc mult :-) Ma gindeam si eu '' inel sau bratara'' dar imi place foarte mult cind baiatu poarta un inel pe mana de aceea vreau sai cumpar un inel. dar demau voi vedea;-)
Drept ca stiu iar de inel sau brata inca nu am vorbit? nu l-am vast sa poarte aceste lucruri si ma gindesc sal intreb ce ii place numa nu vreau ca sa isi dea seama :-)
Olla Popz. Iti spun ceva, din experienta personala, relatiile la distanta sunt niste prostii. Ma refer aici la relatiile pe net, gen " m`am cunoscut cu el pe Facebook, vorbim, ne-am cuplat la telefon si urmeaza sa vina peste jumatate de an la mine in oras sa ne vedem ". Astea nu sunt relatii, crede`ma. Vara asta am avut cea mai " reusita " relatie din viata, si pe de`o parte ma bucur pentru ca am avut mult de invatat din ea, si la randul meu, pot sa invat si eu pe altii care inca nu au ajuns unde am ajuns eu cu relatiile la distanta. Daca te incadrezi in povestea de mai sus, in categoria asta de relatii, iti dau un sfat prietenesc, si spre binele tau, rupe relatia asta. Nu ai cum sa te iubesti cu cineva fara sa te fi vazut macar o data cu el. Cu relatiile la distanta sunt de acord doar in cazul in care am la activ un an, doi, cu persoana respectiva, un an, doi in care am fost unul langa celalalt, dar asa pe net, sa ne cunoastem si sa ne cuplam tot pe net, e o prostie. Cat despre cadoul tau, nu cred ca`i tocmai bine, depinde ce varsta aveti, dar dupa formularea intrebarii si intrebarea in sine, banuiesc ca nu ai mai mult de 15-16 ani, poate gresesc, dar asa cred, iar daca e asa, e mult prea devreme pentru un cadou ca asta. Gandeste`te bine la ce ti-am spus, nu ti`o spun cu rautate, Doamne fereste, ti`o spun din experienta personala, si spre binele tau. Sunt o gramada de baieti la tine in oras, nu are rost sa stai legata de cineva pe care nici nu poti sa-l atingi sau sa-l privesti in ochi. In relatiile la distanta, in general, predomina gelozia, care e o mare boala. Pana la urma, exista si o vorba in popor, " Ochii care nu se vad, se uita ". Deci sfatul meu e s`o intrerupi, ai o viata inainte, nu e nevoie sa te complici cu asemenea situatii cand poti sa ai altceva mai bun si la care sa depui mai putin efort. Sper ca raspunsul meu ti-a fost de ajutor, oricum, alegerea iti apartine. O zi cat mai frumoasa iti urez in continuare si toate cele bune. Numai bine
Iti multumesc de raspuns :-) stiu foarte bine ce vrei sa spui am mai avut relatii la distanta si nu o mers bine :-) dar acum vreau sa-i dau o sansa iubirii :-) Doar sper ca degraba vom fii impreuna ca el poate va veni aici si va trai in orasu meu si o sa ne vedeam mai des dar pana atuncea vom vedea :-)
Multumesc de raspuns :-) stiu foarte bine ce vrei sa spui am mai avut relatii la distanta si nu o mers bine :-) dar acum vreau sa-i dau o sansa iubirii :-) Doar sper ca degraba vom fii impreuna ca el poate va veni aici si va trai in orasu meu si o sa ne vedeam mai des dar pana atuncea vom vedea :-)
Nu ma supar, stiu bine ce vrei sa spui cu asta.
Am mai avut relatii la dinstanta :-) Dar acum mai dau o sansa iubirii :-) Si degraba sper ca voi fii cu el impreuna :-) Oricum merci pentru sfat :-)
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.48.72) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro