| gago a întrebat:

Ajutor

Funda+vot

Buna TPU.As avea nevoie de ajutor, nu stiu ce sa fac...deci:

Am avut prietena si am stat 1 an si cateva luni cu ea.Acum vreo 1 luna ne-am despartit din cauza ca tatal ei nu m-a placut ca zicea ca nu sunt bun pentru ea, ne iubeam foarte mult.Am sunat-o acum 2 saptamani.Am intrebat-o daca iasa sa ne mai vedem ca imi era dor de ea si a spus ca iasa.Am asteptat-o 1 saptamana sa vina afara,nu a venit,am sunat-o ieri si nu mi-a raspuns dar am vorbit cu ea pe facebook si mi-a spus ca nu-i mai merge telefonul dar mi s-a parut ca minte mna...mi-a spus pe fb ca e suparata pe mine ca sambata,la inviere,venea la mine sa imi sara in brate si eu nu o bagam in seama dar nu este asa,pur si simplu nu stiam ce sa fac.I-am spus ca nu trebuie sa fie suparata pe mine, ca o iubesc, ca mi-a fost si inca imi este dor de ea, ca vreau s-o strang in brate si sa nu o mai las.Cand a citit ce i-am scris, a inceput sa planga si sa-mi spuna ca ma iubeste, ca si ei i-a fost dor de mine si ca vrea sa ne vedem.Mi-a spus ca vine astazi afara dar cu tatal ei ce fac? nu sunt genu' de baiat sa ma plang dar as merge in panzele albe cu ea sa nu ne mai streseze nimeni

Funda+vot

Răspuns Câştigător
| RobertFHC a răspuns:

Sincer. e o poveste super draguta, sa vad cum unii oameni chiar iubesc cu adevarat.
Acum 2 saptamani cand ai vorbit cu ea. poate chiar nu-i mergea telefonul sau tatal ei n-o mai lasa sa vorbeasca la telefon. ca cine stie, poate facea si mai urat, probabil s-a gandit la tine daca e asa.
E clar ca v-ati iubit si inca va iubiti, adica ati fost 1 an si cateva luni impreuna si acum va despartiti din cauza tatalui ei.
Se vede cat de mult o iubesti, spune-i pur si simplu tatalui ei ceea ce simti pentru fiica sa si ce ai de gand sa faci. incearca sa pari cat mai educat si mai prezentabil si nu te lua prea mult in gura cu el laughing
Daca vezi ca esti pe 0 progres. intreaba-l frumos ca de ce va strica relatia care a tinut peste 1 an, ca nici dansului nu i-ar fi placut.

Multa bafta big grin

| gago explică (pentru RobertFHC):

Crede-ma ca am facut asta de nu stiu cate ori si am stat si ore sa ma inteleaga tatal ei.Cu el nu merge, degeaba...si altceva nu stiu ce sa fac...

4 răspunsuri:
| Nicux1 a răspuns:

Problema ta este destul de serioasa...dar si in astfel de momente merita sa fii barbat.Inteleg ca o iubesti, dovada peroada de 1 an dintre voi 2 si disperarea care te-a cuprins.
Problema cu tatal ei ne depaseste pe noi.Totusi nu ar trebui sa te preocupe in mare masura pentru ca inca nu te-ai casatorit cu ea si este doar tatal ei.Ea trebuie sa rezolve problema asta.In rest sunt depasit de situatie.
Apoi trebuie sa deschizi bine ochii aspupra fetei respective. Dupa mine nu merita sa ai o relatie clasica cu fetele care nu pot vedea cu ochii lor.Trebuie sa fii atent la reactiile ei. Daca nu poate vedea cu proprii ochi trebuie sa te decizi repede.Astfel te legi de maini cu nefericirea(in caz ca vrei sa te casatorestihappy. )

| gago explică (pentru Nicux1):

Pai asta-i, ca-i o fata...de nota 10, sufletista, serioasa, hotarata dar nu stiu, ta-su a pus-o la punct...thinking cred

| PreotCrestin a răspuns:

Trebuie sa ai credinta.