Un iubit nu reactioneaza asa la un accident de genul asta, te-ar intelege si ar sti ca nu ai facut-o intentionat
Mai Andreea fata, baitu ala nu iti este iubit pe bune, ori te foloseste, ori isi bate joc de tine, acum serios sunt multe cazuri din astea e firesc sa se intimple asa ceva, el trebuie sa te ajute sa faca in asa fel incit nimeni sa nu observe chestia asta.Trebuie el sa te protejeze, nu sa te ingroape de rusine in fata prietenului lui, enaspa rau de tot, il locu tau las timite dracului si as rupe orice legatura cu el pentru ca daca tea ofenstat in asa caz, mai departe va fi si mai si, nu cred cati doresti alaturi de tine astfel de baiat.Nu trebuie sa-ti fie rusine ca pina la urma n-ai ramas cu fundu gol, sau ai dormit pe jos.lasa sa ride prostii nu-i nimic esit din comui, la orice fata sau intimplat chestii din astea si multe mai grave.
Mamaa fratee oricui i se poate intamplaa ..am o prietena i-a murdarit scaunu la masinaa prietenului ei. si el nu a zis nimic. a dus-o la spalatorie . inseamna ca e un copil si nu e matur din nici un punct de vedere mai ales daca i-a spus si prietenului sau. eu zic mai bine sa o lasi balta nu ai nevoie de oameni ca el
Serios,lasa-l.Daca indrazneste sa te faca te ras in fata cuiva, oricui, e clar ca nu tine la tine! daca tie rusine sa nu i dai si tu secretele in gat ''daca stii'', daca mai rade de tine spune-i ca el e doar un baiat care vrea sa se dea bine pe langa ''gasga'' lui.Zambestei si pleaca, indiferenta o sa il doara! promit eu.
Ala te tine pentru sex draga, daca te iubea nu isi spunea asa ceva din contra te saruta, ma intreb cand o sa faceti copii ce o sa spuna de copilu vostru cand o sal murdareasca de rahat?
gasesti unul matur nu copii sa fie cu cel putin 5, 6 ani mai mare ca tine, unul serios, nu clovni
E jegos pentru ca a tipat la tine, i-a spus prietenului sau si nu-i pasa de tine.
Mai bine cauta cum sa uiti de el.
Tu esti fata cu intrebari stupide ) ai comiso din nou ...desigur nu cred ca e adevarat dar am sa iti raspund si la asta...deci cel mai bine ar fi sa uiti de el si sa te inchizi in casa pentru 1 saptamana
Ce dragut )! si eu as face asta.