| ionela5691 a întrebat:

Ajutor! Imi place de un baiat care este cu un an mai mare decat mine. El i-a zis prieteni mele ca nu ma place si l-am intrebat ce nu-i place la mine pe mess si zice pa.Mereu cand il intreb ce nu-i place la mine schimba vorba sau zice pa ne mai vedem.Suntem prieteni si vb in fiecare zi. Se poarta frumos cu mine si este amabil dar eu chiar cred ca nu ma place si suntem doar prieteni dar prietenele mele imi zic ca ma place si nu vrea sa spune. Zic ca schimba vorba fiindca se rusineaza dar nu stiu ce sa cred.Va rog ziceti-mi voi ce parere aveti.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| unnamedXXL a răspuns:

Pfff.daca esti mai indrazneata eu zic cand esti mai aproape de el saruta-l si vezi reactia. posibil sa fie mai rusinos dar nu prea stiu ce sa zic...fiecare are gandirea lui nu stiu ce poate fi in capul lui.sau zi ca sa iti raspunda ca sa stii ce ai de facut ori vrea sa stea cu tine ori nu... explica'i ca daca va astepta poate va fi prea tarziu atunci. sper sa te fi ajutat.succes

| Mirela96 a răspuns:

Ei daca te place o sa ti`o zica el... nu mai insista si tu cu intrebarea "ce nu`i place la tine" lasa si tu lucrurile sa mearga de la sine...nu le grabi:*