Cum sa-ti explic eu tie sincer cred ca el te place dar anturajul il face sa-ti spuna toate astea. totusi ii o diferenta de varsta, poate prietenii lui nu cred ca tuh esti potrivita pentru el. ceea ce poti face tuh e sa te intalnesti cu el, sa vorbiti si sa lamuriti totul, daca nu faci asta nu o sa stii niciodata ce s-a intamplat cu adevarat. si lupta pentru el daca va placeti reciproc o sa ajungeti la o relatie stabila. good luck!
Wow
Ai facut ft bine ca ai vorbit cu fratele tau si daca el te lasa at e ok.
Acum ar trebui sa vb cu baiatul acela de care iti place si sa ii spui ca daca problema era fratele tau, uite ca s-a rezolvat si sa iti spuna ce vrea acum
Mie personal mi se pare prea mare pentru tine si sa iesi la 3 noaptea ca sa te vezi cu mai multi baieti mi se pare ciudat, dar e alegerea ta, ai grija
Pe de alta parte este posibil ca acest baiat de care iti place sa isi bata joc(asa sunt unii baieti, din pacate ) desi nici in celalalt nu ar trebui sa ai incredere.
Vorbeste odata cand esti singura tu si cu baiatul de care iti place, intalniti-va undeva, dar singuri, sau cum vrei si intreaba-l asa ce are de gand sau orice vrei tu sa aflii de la el si vezi cum reactioneaza.
Ai grija!
Eu cred ca trebuie sa ai curaj si sa incerci sa vb singura cu el sa pune-ti toate lucurile la locul lor... dar fii mai indiferenta fata de el si ve-i vedea efectul... pup succese