| Bumbii a întrebat:

AJUTOR! Inima mi-e zdrobita complet! Am avut un iubit pe care eu inca il mai iubesc dar el spune ca nu.

Nu stiu cum s-a intamplat asa de repede tot.
el sta in Italia

Anul trecut pe vremea asta era tot frumos, el ma iubea, eu tineam la el dar inca nu i-am spus ca il iubesc. In iarna i-am spus ce simt tot, ca il iubesc, ne facusem si planuri. In iunie s-a schimbat tot. Mi-a trimis mesaj ca nu mai vrea nimic si ca nu ma mai iubeste. Cand mi-a zis asta am crezut ca innebunesc.

M-a si blocat pe facebook. M-a deblocat si acuma ii las mesaje ca nu pot fara el si ca sa se mai gandeaasca ca eu il iubesc mult. Intr-un sfarsit imi raspunde dupa cateva saptamani de plans. Spune ca ii pare rau si ca nu are rost sa mai insista nu mai simte nimic. Eu nicicum nu il pot scoate din inima, gand, suflet. Simt ca fara el nu am aer.

Astazi m-am hotarat sa-l uit. Vreau sa-l uit si sa nu-i mai scriu, nu inainte de a-i lasa un mesaj incare sa-l fac sa sufere el.

Va rog AJUTATI-MA sa scriu acest mesaj ca sa il fac sa simta macar un sfert din suferinta mea. Ce sa ii scriu in ultimul mesaj? Vreau sa fie ceva care sa-l doara.

6 răspunsuri:
| InteractiV a răspuns:

Stai linistita.Desi el arata acum ca nu ii pasa.Mai tarziu o sa regrete. Tu acum regreti, dar cand el o sa se simta rau. Tu o sa fii fericita alaturi de altcineva. Ti-o spun din propria experientahappy

| sirD a răspuns:

Toti trecem prin asta, nu esti singura.
Sincer nu cred ca vei gasi ceva, m-am gandit des si eu
Succes, fi puternica

| KinderRM a răspuns:

Bună.

Apăi, dacă el stă unde stă este clar că are pe altcineva şi că probabil ai fost doar aşa de faţadă tu. Fără supărare, dar cam ăsta este adevărul din ceea ce ai scris tu. Nu, este greşit să vrei răul altcuiva. Mai trimie-i dacă vrei, aşa: ' Răul pe care l-ai făcut, se va întoarce asupra ta! '. Şi atât. Nimic mai mult, nimic mai puţin. Trebuie să înţelegi că nu este singurul băiat de pe Terra şi că sunt milioane. Nu poţi sta după un singur băiat toată viaţa, eşti conştientă, nu? Lasă răzbunarea. Răzbunarea ta va fi durerea pe care o va simţii când tot răul i se va întoarce, pentru că nimic nu rămâne neplătit pe acestă lume. ' Roata poate să fie şi pătrată, tot se întoarce. ' - înţelegi ce vreau să spun? Încearcă să faci ceva ce nu îţi mai aduce aminte de el, fă tot ce îţi stă în putinţă. Comunică cu alţi băieţi, găseşte-ţi pe cineva. Doar aşa îl vei uita. Dacă stai cu gândul mereu şi mereu nu mai la răzbunare tot tu vei suferii. Nu te vei abţine, vei da mai multe mesaje nu doar pe acesta. Lasă idea asta: răzbunarea. E pentru proşti răzbunarea. Nu întorci tu, nu îţi faci dreptate singur/ă. Viaţa i-o dă acelei persoane tot răul făcut de 1, 000 de ori mai mult decât a făcut. Dacă ai făcut rău, să te aştepţi la rău.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, mă găseşti pe mess: RM.kinder.

| UnDezaxat a răspuns:

Voi inca n-ati realizat ca nu exista relatii la distanta?

| Simion_Ana_2000 a răspuns:

Scriei doar atat "Am renuntat la tine de tot". De obicei baieti cand nu pot obtine ceva o vor mai mult! happy
Succes, sa-l uiti repede!

| Arkadian93 a răspuns:

Buna, desi is baiat stiu cam prin ce treci si eu acum o luna m-am despartit de prietena la care tineam enorm si inca tin, m-a parasit fix cand imi era mai greu, cand eram internat in spital (unde am ajuns din cauza ei, injunghiat de fostul ei) si de atunci eu m-am decis sa ma schimb total sa o fac sa vada ce a pierdut pana acum nu dadeam mare inportanta cum ma vad ceilalti ca is slab si etc. dar acuma m-am schimbat 100% merg la sala si ma aranjez mult mai mult, si pot sa zic ca a dat rezultate, m-a sunat acum 2 zile sa isi ceara iertare si i-am zis ca asa cum am suferit eu in spital sper sa suferi si tu... asa ca mai bine fai in ciuda posteaza poze pe facebook cu tine foarte sexi poate si inconjurata de ceva prieteni unde pari foarte fericita crede-ma da rezultate, cel putin la mine a dat