| xXx_6498 a întrebat:

Ajutor! Ma masturbez prea des, nu ma mai pot controla, cred ca-s obsedat, cateodata fac de cateva ori pe ZI nu stiu ce sa mai fac ca sa ma controlez! Va rog ajutati-ma si fara mistouri, stiu ca nu trebuie sa fiu plictisit ca sa nu ma mai masturbez dar sunt mereu plictisit pe afara nu prea es ca e pra frig, deci ce solutii imi puteti spune, va rog Urgent ajuntor!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Munceste. fa in asa fel incat sa fii ocupat la maxim si sa nu ai timp si energie pentru asta. Sunt convinsa ca sunt multe de facut in casa (gospodarie) sa-ti ocupe timpul si sa te osteneasca.

Abh
| Abh a răspuns:

Apuca-te de un sport, asa nu vei mai avea energie si timp sa te masturbezi. Asta in eventualitatea in care nu se intrevede o relatie sexuala la orizont.Nu exagera cu masturbarea fiindca aceasta da in timp, IMPOTENTA.

| MikyMi a răspuns:

Citeste te rog acest articol : http://www.orthodoxphotos.com/readings/trupul/masturbarea.shtml
Poate ti-e de folos!

| pacalici a răspuns:

Daca stai toata ziua an casa normal ca n-ai ce face.

| Angelina01 a răspuns:

Pai fa sex
cred ca asta va reolva problema ta

| LadyM_7443 a răspuns:

Cauta'ti o partenera buna si reguleaz'o. Apoi are sa vina la tine mereu sa-ti ceara s'o regulezi. La inceput o sa-ti placa, dar apoi o sa te saturi, si nu'ti mai trebuie masturbat.
rolling on the floor
Scuze, asta mi-a venit in cap big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai vad ca esti catel.de regula voi stati pe prispa si va lingeti pe cosor. spune-mi te rog cand faci asa ceva, te intrebi; eu oare iau, sau dau?