Stimate, nu zic ca nu-s de acord cu relatiile. Daca aveai o relatie de ceva timp cu o fata, ea te-ar fi inteles si TE-AR FI INCURAJAT> In aceste momente, iti doresti o fata care NU DOAR SA TE IUBEASCA, CI SI SA FIE ALATURI DE TINE, fiind in prag de examen si stiu exact ceea ce simti. Sfatul meu este s-o uiti rapid, gaesti metode. Altele sau daca nu poti vorbi cu ea NUMAI SA NU-TI CORUPI RANDAMENTUL SI CA MUNCA PE CARE O depui sa fie diminuata. TU trebuie sa-ti construiesti un viitor. AIa flat de gand ce planuri are ea pentru viitor?
Daca nu-i place sa zboare? Daca sa pierzi oportunitatea de a zbura prin viata din cauza ei? Concnetrewza-te. Si apropo, verbul a zbura este folosit la figurat. Intelegi ceea ce vreau eu sa subliniez...
Nu stiu imi vine sa plâng de oftica... Nu am mintea liberă si parca nu pot sa ma descatusez, asta e a treia zi si chiar nu înțeleg ce rasa masi sa fac ca e a 3a zi. Parca am o piatra in frunte așa ma simt. Ceva ce nu imi da voie sa gândesc deschis un fel de drog, câteodată cu multă concentrare resusesc dar pentru câteva secunde după cad Iara pe gânduri. Aiurea rău
Trebuie sa accepti situatia, daca iti impui sa o uiti, nu ai cum pentru ca iti vei aminti de ea
Eu zic ca cel mai mare defect al ei este ca are prieten. Te ajuta cu ceva asta? Fii atent, cel mai bine ar fi sa intri intr-o relatie cu o alta fata, poate cu țîțe mai mari.
Poate... ) ceva mai pertinent
linarkfts întreabă: