Dacă băiatul sa împăcat cu fosta lui prietenă, nu te băga peste relaţia lor, Şi nu, nu o să pari o pana*ama dacă te bagi in seamă cu el sau să îi zâmbeşti, Dacă tot îti place de el, vorbeşte deschisă cu el, dar dacă vezi că băiatul nu simte nimic pentru tine, să nu îi desparţi, că apoi nu te va suferii deloc
A trecut in clasa a 8a si a avut mai multe iubiri postate pe TPU decat Maria Tereza...
Auzi draguta, mai vezi-ti de treburile tale, nu ma cunosti in realitete asa ca nu ai de unde sa stii nimic despre mine! Cica am avut mai multe iubiri! Pana acum mi-au placut doar 3 baieti!,cel mai tare! Oo da, cica mie mi-au placut de multi baieti, trebuie sa imi cunosti colegii, schimba baietii ca pe sosete
Si hai gata, ca si asa am nervi!
Btw, si tu te numeri dintre prostii de pe "TPU-ul asta".
Hai,hai! Vezi cum vorbesti!
Tu ai spus asta, sau ai memorie de peste?)
Stiu ca am zis asta, dar m-am referit la faza ca mi-ai zis ca sunt proasta
In fine, hai gata
Ce mă enervează întrebările tale copilăroase.
Şi când văd că mai dai şi sfaturi la categoria asta altor persoane...
Si ce draga nu sunt bune?
Auzi-ti ia mai duceti-va 'n pisici ca numai prosti pe TPU-ul ăsta! Daca te enervez treaba ta, nu mai raspunde! Ce sa zis cica "copilaroase", bine ca va luati de mine dar pe alea care se *** la 12 ani,nu mai ziceti nimic, nu? Aa, stai! Am uitat, voi sunteti mai maturi, pun pariu ca ai in jur de 30 de ani, nu prea aveti idee cum se traieste copilaria de astazi(din pacate)
Vorbeste si tu mai mult cu el si vezi cum se comporta, incearca sa vorbesti cat mai mult si mai deschis cu el sa vada ce fata esti si sa vada ca esti mai ''buna'' ca cealalta intr-un fel
Sa nu te dai la el! Te va considera panarama pentru ca nu respecti faptul ca are o relatie. In schimb, fii aproape de el. Daca actuala lui e asa cum spui, poate vrea doar sa fie in ton cu lumea si nu simte nimic pentru ea. Intreaba-l despre ea din cand in cand si asigura-te ca-i devii amica. Daca il vezi vreodata suferind de pe urma tipei, ii poti baga o replica in genul : "Nu am inteles-o niciodata. Cum sa faci asa ceva?" Imbie-l sa-ti vorbeasca. Cu cat devine mai personal cu tine, cu atat sunt sanse mai mari sa se indragosteasca. Succes!
Primul pas e sa-l intrebi daca s-a impacat cu fosta lui prietena si daca a facut-o, cel mai indicat ar fi sa nu te bagi peste ei, e urat, o sa pari disperata si el o sa faca ce vrea din tine mai tarziu. Daca nu s-au impacat, da-te la el