Visul tau inseamna ca inca il mai iubesti pe Giuseppe, ai fost fericita langa el si inca nu poti uita de el chiar daca v-ati despartit!
Cunosc acest sentiment, asta se cheama dragostea adevarata! Foarte rar in ziua de azi asa ceva! O zi buna!
Giusppe.oo italian?)da si fostele cica mai ma viseaza cateoada.ce sa facem si noi ne bagam in visele oamenilor.
da deci sa fim putin seriosi.inca te mai gandesti la el, nu stiu motivul despartirii dar probabil e unul intemeiat caci de nu.ti ai luat o teapa si o sa l uiti cam greu.nu stiu eu unul dau la trecut destul de repede chiar daca totusi pun ceva deoparte cu acea persoana prefer sa merg mai departe..si nu mi s a intamplat sa am vreun cosmar cu una din foste
tu stii ce este de facut
E ceva normal inca nu ai reusit sa uiti trecutul, cu timpul o sa treaca... si eu mai visez din cand in cand, de aia si prefer sa stau singur o peroada mai lunga de timp, cautand numai aventuri pentru a nu dezamagi pe alti
Inseamna ca in sinea ta inca ti-l mai doresti.lasa visele la o parte si stai cu actualul.eu sunt de parere ca odata ce te-ai despartit de cineva trebuie sa treci peste, despartirea nu e o joaca.e un semn ca ceva nu merge bine in relatie si ca cei doi s-au hotarat sa isi desparta drumurile in viata
Parerea mea este ca te-ai grabit cand ai inceput o relatie cu actualul tau iubit. Ar fi trebuit sa mai astepti putin pana ce toate sentimentele tale pentru Giuseppe ar disparea. Faptul ca l-ai visat de mai multe ori pe Giuseppe inseamna ca el e sufletul tau pereche. Sfat: Intoarce-te la Giuseppe, pe el il iubesti cu adevarat.
anonim_4396 întreabă: