Ca sa-i spui unei fete ca-ti place si vrei sa fii cu ea,o faci privind-o in ochi si tinand-o de mana!
Daca tot vorbiti,propune-i sa va intalniti,la un film,la o ciocolata calda,n-are importanta si joaca-ti cartea live!
Altfel,vei fi si tu unul din multi care iubesc o tastatura si-un ecran,nu o fiinta vie.
Stii ce inseamna sa fie in fata ta si sa-i spui, pierzandu-te in ochii ei,"nici nu-ti poti imagina ce insemni pentru mine"!
Emotia si farmecul acestei clipe, n-o sa-l obtii pe messenger cu toate cuvintele si emoticoanele din lume!
Renunta sa fii doar un ID.
Bafta!
Pai daca vorbiti pe mess, e mai usor sa-i spui acolo ceea ce simti. Daca nu vrei sa fii direct, da-i de inteles ca vrei sa fii cu ea. Ex: sa-i zambesti, sa vb cu ea, sa o inviti in oras...si daca si ea te place, o sa vrea acelasi lucru (sa fiti impreuna)
Dragul meu, vreau sa iti spun ca in asemenea situatii messul nu e ceea ce iti trebuie! Daca tot vorbiti pe mess.ai putea incerca prin a o invita la un suc, o plimbare, un film, o cafea etc, si bineinteles sa profiti de ocazie ca o ai langa tine si ia'ti inima in dinti...si spune'i ce simti pentru ea! Sfat din propria experienta, deci tu decizi! Messul e ceva...inutil ( pentru mine ). Mult noroc!
Vreau sa ti spun ca si prietenul meu a fost in situatia ta pana mi a spus pe mess ca ma placea fost asa de dragutSucces!