| VFC a întrebat:

Ajutor...nu stiu ce sa mai fac nu am curajul sa ii spun ei ca imi place de ea.sunt in prag de disperare si am nevoie de ajutor, vorbin des pe mess si relatia dintere noi merge binisor, nu mai suport o cunosc de mult timp si imi este frica de un NU dati-mi un exemplu de conversatie care sa duca la stiti voi ce big grin sa ii marturisesc totul Ex:
-cum sa incep
-despre ce sa vorbim (nu trebuie sa ii spun din start "vrei sa fii cu mine" ca o sa ma refuze)
-si punctul culminant

Heeelppp meee!
Astept multe raspunsuri
FUNDAA

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ca sa-i spui unei fete ca-ti place si vrei sa fii cu ea,o faci privind-o in ochi si tinand-o de mana!
Daca tot vorbiti,propune-i sa va intalniti,la un film,la o ciocolata calda,n-are importanta si joaca-ti cartea live!
Altfel,vei fi si tu unul din multi care iubesc o tastatura si-un ecran,nu o fiinta vie.
Stii ce inseamna sa fie in fata ta si sa-i spui, pierzandu-te in ochii ei,"nici nu-ti poti imagina ce insemni pentru mine"!
Emotia si farmecul acestei clipe, n-o sa-l obtii pe messenger cu toate cuvintele si emoticoanele din lume!
Renunta sa fii doar un ID.
Bafta!

| DeliaMarius a răspuns:

Pai daca vorbiti pe mess, e mai usor sa-i spui acolo ceea ce simti. Daca nu vrei sa fii direct, da-i de inteles ca vrei sa fii cu ea. Ex: sa-i zambesti, sa vb cu ea, sa o inviti in oras...si daca si ea te place, o sa vrea acelasi lucru (sa fiti impreuna)

| RxTx a răspuns:

Masturbeaza-te ca iti trece

| IoanaMra a răspuns:

Dragul meu, vreau sa iti spun ca in asemenea situatii messul nu e ceea ce iti trebuie! Daca tot vorbiti pe mess.ai putea incerca prin a o invita la un suc, o plimbare, un film, o cafea etc, si bineinteles sa profiti de ocazie ca o ai langa tine si ia'ti inima in dinti...si spune'i ce simti pentru ea! Sfat din propria experienta, deci tu decizi! Messul e ceva...inutil ( pentru mine ). laughing Mult noroc!

| mimikafrumusika a răspuns:

Vreau sa ti spun ca si prietenul meu a fost in situatia ta pana mi a spus pe mess ca ma placebig grina fost asa de dragutday dreamingSucces!