Daca te inseala, inseamna ca nu te iubeste, daca nu te iubeste, inseamna ca nu te merita
Buna, deci te-a inselat din nou...inseamna ca nu ar fi prima data; nu stiu ce sa zic dar ar trebui sa vb.serios cu el, sa vezi cum sta treaba. O persoana care te insala nu prea te merita, nu stiu daca ar trebui sa il ierti; tu singura trebuie sa iti raspunzi la intrebare, daca crezi ca mai are rost si inima iti spune sa il ierti, fa-o daca nu, mai bine las-o balta!
Categori nu iti place sa suferi mereu cine insala o data o face si a doua si a treia oara etc eu am trecut prin asa ceva si te asigur eu 100%ca nu merita sa ii mai dai o sansa.Bafta
Ceau
pff iti spun sincer ca cine te'a inselat o data te insala si a 2-a si a3-a si a4-a si mereu...pana cand isi da seama ca a pierdut aceea persoana si pana o sa isi de'a seama ca este altcineva in locul inimii persoanei inselate
pff.desi este dureros el nu prea te merita, este cam scuze ca zic dar''prefacut''
mai sunt multi baietii pe lumea asta poate ca el nu este cel potrivit, incearca sa te desparti de el pana nu va fi mai tarziu :*
bafta si sper sa treci peste asta!:X:X:*
O sa te insele mereu daca tu ii permiti si il tot ierti.Mai ales ca va vedeti o data pe an...parerea mea e sa te desparti de el mai ales daca zici ca ar avea alta prietena. E mai mult relatie pe net/telefon? Ca a va vedea o data pe an nu inseamna relatie, parerea mea.Bafta
Pai ar cam trebuii sa vorbiti serios si daca el te iubeste nu va mai umbla cu alte fete.
Bananacantareata87 întreabă: