| pachy a întrebat:

Ajutor pentru ajutor! poti sa iubesti o femeie si in accelas timp sa iubesti si un barbat? spunand ca pe barbat il iubeste mai mult numai ca cu femeia are un copil si se mai intalesc asa mai rar.

Răspuns Câştigător
| amberjuly a răspuns:

Chiar daca esti bisexual, nu e o justificare sa fii cu 2 persoane de sex opus in acelasi timp. Trebuie sa hotarasti pe cine iubesti... si sa renunti la unul dintre ei. Si cand iubesti 2 persoane de acelasi sex le iubesti diferit... timpul le va rezolva pe toate. E f complicat ca ai un copil cu acea femeie, probabil e sotia ta. Trebuie sa fii sincer totusi, nu ai cum sa fii fericit altfel... traind in negare si refulare a sentimentelor. Bafta!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pe sotia ta si pe baiatul tau.

| hashe86 a răspuns:

Nu prea inteleg exact situatia in care te afli, dar mi am dat seama care e nuantza intrebarii.
nu cred ca poti sa i iubesti pe amandoi in mod egal, sigur pentru unul din ei sentimentele sunt de alta natura iar tu crezi ca poate e dragoste.
deasemnea trebuie sa te hotarasti care e adevarata ta orientare sexuala, nu prea poti sa fi in 2 barci de-o data.

| Ella_6365 a răspuns:

Trebuie sa te hotarasti, pentru ca daca afla cei 2, o sa ramai singur(sau singura, k nu stiu ce gen esti ^^'). in plus, eu zic ca le faci rau la amandoi asa, si daca iubesti pe cineva dintre ei mai mult, eu zic sa incerci sa te desparti de cealalta persoana... chiar daca probabil tu zici ca-i iubesti pe amandoi la fel, gandeste-te bine!