Oau!Eu zic sa fi indiferenta.sa te comporti normal.probabil inca mai tine la tine daca a intrebat daca mergi...restul depinde de tine. daca mai vrei ceva cu el... da-i de inteles dar nu sari pe el si apoi cand ajungeti inapoi acasa el sa se comporte cum nu s-ar fi intamplat nimic si daca nu vrei nimic comporta-te normal ca si cu restul care o sa mearga. e cel mai bine asa sa ne zici cum a fost:*
Fi tu insusi, asa vei face mereu? daca se intampla sa fiti am2 in aceleasi locuri o vei lua la fuga mereu? daca intr-adevar mai simti ceva pentru el asta vei afla odata ce il vei revedea in excursie. el are alta relatie incearca sa faci si tu la fel
Pur si simplu, nu te mai duci in excursie.Inventezi ceva, o scuza, ca ti-e rau etc.Succes
Poate a intrebat de tine.pentru ca inca tine la tine sau vrea sate faca geloasa...pararea mea este sa nu il bagi in seama. distreazate cu prieteni tai simtete bine incearca sa-l ignori daca vorbesti cu el iti faci sigura rau.(dupa cum ziceai ca inca simti ceva pentru el). Stai linistita si simtete bine
Distractie placuta!
Eu zic sa te duci si sa fii "barbata"!
Mergi cu el undeva unde sa fiti numai voi doi si intreba-l deschis:"Am auzit ca ai intrebat de mine!
De ce? Spune dar spune-mi sincer... tu mai simti ceva pentru mine?"
Si vezi ce raspunde. Eu cred ca voi veti fi din nou impreuna.
vei vede.
Bafta si distractie maxima in excursie!
Probabil nici el nu te-a uitatacum depinde de voi, cat de puternice va sunt sentimentele...aceasta excursie poate duce la o impacare.In cazul in care nu crezi ca aveti aceleasi sentimente unul fata de celalalu incearca sa-i fi ca o amica mai veche, sa vorbesti cu el, pentru ca daca nu faci acest lucru te va durea si mai tare...bafta
Comporta-te normal, razi mult, distreaza te si nu lasa prezenta lui sa te afecteze in vreun fel. Indiferenta e cea mai buna arma, si in plus de asta macar asa o sa fii sigura daca mai simti ceva pentru el sau nu. Ca sa rezolvi ceva trebuie sa stii unde e problema!
Eu zic sa-l saluti de parca ati fi prieteni... nu arata absolul deloc ca mai ai sentiment fata de el fi buna dispuna, vesela... gandeste ca excursia este facuta pentru a te simti bine, sa iei aer liber, inveseleste alaturi de prietenele tale, imaginezate ca esti printre prieteni si el este unul dintre ei