| BlackNight21 a întrebat:

Ajutor, sunt indragostit de un barbat cu sotie si 2 copii. De cateva ori se uita la mine si ma uit si eu la el, vreau sa il sarut dar nu stiu cum ca sa nu il vada sotia cu mine...

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Dar si barbatul ala este tot gay? Esti sigur?
Odata ce-i insurat si are copilasi, mie nu mi se pare a fii gay deloc.
Vezi sa nu te ia la bataie daca ii faci avansuri!

| BlackNight21 explică (pentru Violleta2022):

Cand o fost ziua mea mo pupat pe gura!

| andreeabobo a răspuns (pentru Violleta2022):

Sunt multi barbati insurati si cu copii care sunt gay, mai ales in Romania sau in tari in care nu le este permis sa fie cine sunt de fapt!

| anonim_4396 a răspuns (pentru andreeabobo):

Da exact, sunt vreo 100.

| Violleta2022 a răspuns (pentru andreeabobo):

Stiu ca in alte tari sunt barbati gay cu familii, dar nu prea sunt in Romania, care-i mai conservatoare in sensul asta.

| andreeabobo a răspuns (pentru Violleta2022):

Sunt destui, dar stau ascunsi tocmai pentru ca in Romania nu pot fii cine sunt ei cu adevarat.

14 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Vezi cu ce se ocupa si il chemi la tine sa iti repare chiuveta.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Eu sunt casatorit, dar am si iubit. Asa ca acele Casandre de pe aici sa nu mai dea sfaturi. Nu trebuie sa fi gay ca sa ai relatii homosexuale. Si iubitul meu este bisexual si are iubita. Faptul ca ne iubim de 2-4 ori pe luna nu duce la nici un dezastru al casatoriei.

| Quassaar a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Wtf?

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Quassaar):

Nu ma intereseaza ce spun altii despre orientarea mea sexuala.

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic ...vezi tu, tipul are obligatii si nu e tocmai ok sa te incurci cu unul insurat. Nici pentru tine nu e fiindca o sa ajungi sa dezvolti sentimente. Cand ti ai dori sa si petreaca timpul cu tine el va nevoit sa stea cu familia lui. Nu alegem persoana de care sa ne indragostim e adevarat si asta. Se intampla pur si simplu si nu tine cont de factori precum sexul, etnia, orientarea religioasa, clasa sociala etc. Daca de ziua ta te a pupat pe gura si ii surprinzi privirea atintita asupra ta de multe ori e clar ca nu ii esti indiferent si ar fi tentat sa incerce ceva cu tine. Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile intre voi si depinde si de tine daca vrei sa faci astfel de compromisuri. Numai bine

| Jannah a răspuns:

Tie ti-ar convine sa distrugi " viata " a 3 persoane? nu poti avea sentimente pentru 1 persoana casatorita, refuza sa ai. din cati barbati liberi sunt...

| Laur195 a răspuns:

Ar fi mai ok sa stai in banca ta si sa nu distrugi o familie...

| andreeabobo a răspuns:

Nu cred ca e cazul sa te bagi intr-o relatie sau casnicie. Sunt mii de alti barbarti... Plus ca pe viitor ai ce suferi daca nu isi lasa nevasta si copiii!

| Geo445 a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebuie sa il saluti deoarece el are o familie. Si nu ar fi frumos din partea ta sa te bagi peste relatia lor.