| Missy_4860 a întrebat:

Ajutor! Sunt pusa intr-o situatie foarte delicata. Exista un baiat la scoala care acum ma place, dar cand eu am fost innebunita dupa el m-a respins.Este foarte popular, ingamfat, pasiv si foarte foarte frumos. Pot spune ca e slabiciunea mea, un baiat caruia cred ca i-as ierta orice. Dar mai exista un baiat cu care eu vorbesc de ceva timp care ma adora si are un caracter superb dar care nu e frumuselbig grinhappy. Ce sa fac?happy. Mersi:X

Răspuns Câştigător
| vladix a răspuns:

Asta de care zici tu ca e ingamfat si pasiv, de fapt si-a luat lumea in cap si cred ca e un inconstient fara clasa. In schimb, daca ai deja un baiat, cu un caracter diferit, tine de el. Ala "foarte foarte frumos", de unde sti ca peste 2 zile nu-ti da papuci sau ca nu-si bate joc?

5 răspunsuri:
| :X pinky love you :X a răspuns:

Poi daca acel baiat nu te place uita-l. Ca daca nu ai sa suferiwinking Nu este obligatoriu sa fii nici cu al doilea dar adac aspectu fizic nu conteaza foarte mult e okbig grin

| LinNaA a răspuns:

Mda...esti pusa intr-o situatie grea am fost si eu cindva in asa situatii cred ca ar trebui sal alegi pe cel care nu e asa de frumusel pentru ca baiatul frumos te va insela daca e frumos si e popular o sa se foloseasca de tine numai si peurma liber o sasi gaseasca alta ashas toti gandeste-te bine inainte sa faci pasu asta! Succese!

| BaByTzZa a răspuns:

La o iubire nu conteaza ca e frumos si ca e popular conteaza sa va iubiti el poate sa agate atatea fete odata ce e frumos si popular eu ti-o zis sigur ca nu o sa tina mult relatia daca stai cu el si o data ce el ti-a dat cu flit eu cred ca e bine sa faci si tu la fel si sa ramai cu prietenu tawwinking ai grija d tine pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate zic sa-l respingi pe cel "foarte foarte frumos" cand de fapt in realitate nici ele nu cred ce zic laughing

risca-te. esti tanara. nu ai nimic de pierdut ci doar de invatat happy

| Andraaa_1742 a răspuns:

Eu zic sal respingi si u pe acel baiat f popular adica dupa o sa isi ia mai multe arfe si din astea si sa te combini cu celalt... acum eu vb din afara si nu stiu exact cum sunt cei doi adica probabil ca daca as fi in locul tau las alege pe cel popular dar acum depinde si de caracter