Daca ti-a spus ca nu stie cate relatii a avut, inseamna ca in perioada cat nu ti-a dat curs cererilor de a iesi la plimbarea, ea a fost ocupata cu diversi prieteni. Asa ca las-o si gaseste-ti o fata care sa te iubeasca cu adevarat.
Exact cum zice si Deidara. Cum am vazut aia cu te iubesc s-a rupt filmul. Nu stiam daca sa rad sau sa plang. Sfatul meu: fugi, dar la fiecare cateva zeci de metri da-ti una dupa cap sa iti bagi mintile in cap. Studiaza si tu un pic sexul feminin, mai cere ajutor si de la prietene (dar nu lua de bun totul ca nici ele nu prea stiu ce vor de fapt) si intelege ca momentan nu e sa fie.
Nu ca nu ai putea gasi pe nimeni dar tu nu esti material de relatie. Ce aduci tu, toata supraexaltarea asta nu te ajuta nici pe tine, nu le ajuta nici pe ele.
Nu conteaza daca ea a facut misto de tine sau a fost brutal de sincera. Dar nu ai nevoie de nicio varianta a ei. Oricare ar fi realitate. Cele 5000 de mesaje care probabil sunt vreo 500 nu pot insemna altceva decat plictiseala sau batjocura. Sau ambele.
Fata are nevoie de un consult psihologic urgent, prietenul meu ai gresit fatal spunandu-i ca o iubesti, fetelor nu le plac baietii disperati, ele vor baieti care sa le ofere indiferenta astfel ele recurg la cele mai penibile moduri de a capta atentie, foloseste psihologia inversa, nu te lasa calcat in picioare. nu-i cumpara nimic, nu fa nimic, doar observa comportamentul ei de la distanta, intre timp distreaza-te si cautati o alta fata
Cum sa o iubesti ma? a iubi e ceva mare,poate o placi, dar de iubit sub nicio forma. Oricum chiar daca nu ai avut nicio relatie pana acum, sunt fete care te vor aprecia si fara experienta ta in ale iubitului asta te cam ia la misto si sa mergi cu trandafir la ea pici de prost, genul ala de lingau, fii si tu putin mai indiferent si mai rezervat ca fetele nu vor baieti pe post de catei
Eu nu sunt de acord cu tine; in 3 zile mi-a trimis mai mult de 5000 mesaje numai ca ma iubeste si ca nu ma va uita biciodata, poate gresesc, da mi-a demonstrat ca ma iubeste numai ca vrea sa vada si fapte nu numai vorbe; deschide-mi tu ochii, asta e parerea mea
Daca chiar ti-a trimis un nr asa exorbitant precum 5000 de mesaje in 3 zile, atunci cazul asta e de spital, nu de TPU.
Hai sa incerc sa fac lumina.
Cum ti-a demonstrat ea ca te iubeste? Prin mesaje? Pe facebook? Internetul e cea mai buna masca de falsitate pentru noi.Pot sa spun 1000 de lucruri romantice pe fb cuiva si in realitatea sa nu dau 2 bani pe el.
Ea prin ce fapte ti-a dovedit ca te iubeste? 1.Ma frate, asta cu lipsa de experienta e un bullshit total.Toti ne nastem fara pic de experienta dar invatam. Unii mai devreme altii mai tarziu. Faptul ca esti neexperimentat ar trebui sa faca totul mai frumos(cred, pura speculatie).
2.Garantie? Da, avem la masini, eventul la imprumuturi, camatari.Sa ceri garantie cuiva, ipocrizie pura.Iar raspunsul ei a fost exact asa " nu mai stiu cate" si nu ai parafrazat nimic, atunci e deja bataie de joc.
O zi are 1440 de minute. Trei zile au 4320 de minute. Daca fata asta nu ar fi mancat, nu s-ar fi spalat si nu ar fi dormit timp de trei zile, tot nu ar fi apucat sa iti trimita 5000 mesaje. Cand minti, macar minte si tu cu bun simt...
Am avut relatii de luni intregi, in care au intervenit multe lucruri, tipii m-au ajutat in probleme imense, au fost langa mine cand am fost in depresie, inainte de asta am fost prieteni buni si eram sigura ca ma iubeste, pentru ca a asteptat dupa mine un an sa ii dau o sansa timp in care eu am avut alte relatii care nu mergeau, am decis sa stau cu el pentru ca nu aveam alternativa, el ma iubea, eu de asta aveam nevoie si i-am zis da, why not? Si dupa 4-5 luni am realizat cat de cretina era relatia, eu nu eram indragostita de el, dar tineam la el, tipul a facut niste faze urate, acum nu ii mai vorbesc, au trecut in jur de 9 luni si am o relatie de 8 luni, fiind prima relatie in care stiu ca ma iubeste si mi-a demonstrat cu adevarat in atata timp, in principiu, nu confunda atractia cu iubitul, faci o mare greseala si nu confunda o fata care gaseste scuze si isi bate joc sa intervina pentru ca eu am trecut prin asta, tipul a stat cu mine din mila oarecum, m-a si inselat si in momentul in care am renuntat la relatie mi-a spus in fata ca m-a inselat, simtindu-se vinovat parca, dar fara urma de dorinta de a nu fi facut asa.
Va multumesc tuturor pentru mesajele pe care mi le-ati lasat, am gresit, si mi-am invatat lectia, multi dintre voi aveti dreptate, va enumar pe cativa ::
Emilian65
Alexandra5854
VerginicaVacagrasa
lexandra5854