| alindemeter a întrebat:

Ajutor TPU!
azi am facut o mare prostie!
eu am 15 ani iar prietena mea 13. suntem virgini amandoi dar am tot experimentat alte chestii. azi ne-am gandit sa facem ceva nou, prietena mea mi-a facut sex oral.
problema e ca nu mi-am dat seama ca o sa termin si mi-am dat drumul in gura ei si ea a inghitit pentru ca a crezut ca e saliva.
poate sa ramana insarcinata de la asa ceva? din cate stiu eu nu dar sunt foarte speriat. ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| Maree1 a răspuns:

Cum sa ramana insarcinata in gura malaughing Stai chill ca nu are nimic.Las-o sa iti mai facalaughing

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pfff ce am citit? voi nu aveti nici cele mai de baza notiuni de educatie sexuala da vo frecati unu la altul.

Generatie de penibili.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU poate rămâne însărcinată de la sex oral :)

Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

Toate cele bune.

| Emilian65 a răspuns:

Mai copile, cum sa ramana insarcinata daca nu ai ejaculat in vaginul ei? Sarcina apare atunci cand un baiat ejaculeaza la o fata in vagin. Sperma ta a ajuns la ea in gura nu in vagin.

| Alcyon a răspuns:

Daca s-a apucat de chestii de-astea la 13 ani, la 20 ce-o sa mai faca? O sa se prostitueze? Generatia Coca Cola. Traieste clipa fara sa gandesti prea mult, ca ti se scurcircuiteaza neuronii... si pe urma intreaba pe internet, daca n-ai ramas gravida. Pff

| Croampa a răspuns:

Are tot atatea sanse sa ramana, cate sanse are un barbat! big grin

| Lawliet14 a răspuns:

Tu sigur nu ai parinti. Meriti sa o lasi insarcinata, da!

Răspuns utilizator avertizat
| anonimguy3 a răspuns:

Ma tati cum ai trecut tu clasa a 7 a la biologie, ca eu te lasam repetent daca era. -_- Cum p-l-m sa ramana insarcinata daca sperma nu a fost in contact cu vaginul ei. Practic spermatozoizii au ajuns in stomac, CUM SA RAMANA insarcinata asa? Face copii in stomac si dupa ii caca?

O generatie de care nu se instinteaza inainte de fapte.

| NameHarris a răspuns:

Mooooooooooorrrlaughing))hai ca mai facut sa radlaughing Nu frate nu are cum sa ramnalaughing

| Happyjump a răspuns:

Prietena ta este atât de proastă încât a confundat m**a cu saliva, tu ești și mai retardat nu ști nici măcar cum se fac copii dar o pui pe aia să facă asta.

| Quassaar a răspuns:

Mai copii, ma gândesc întruna la ce fel de părinți aveți. Cum a reușit prietena ta (clasa a 6-a) sa plece de acasă, sa petreacă atata timp cu tine incat sa va vina asemenea idei, fara ca părinții ei sa nu se întrebe pe unde umbla. In afara de asta voi suntem niste copii, ar trebui sa va preocupe cu totul altele. Daca va începeți viață sexuala atât de timpuriu, fara ca macar sa aveți niste cunoștințe minime despre acest lucru, nu ma mai mir ca ajungeți la 20 si ceva de ani si sunteți sătui sa mai faceți dragoste. Mai bine apucati-va de un sport, gasiti-va preocupări pentru vârsta voastra, lăsați sexul pentru mai târziu. Aveți o viată in fata. Rămâneți prieteni, iubiți cum vrei tu, nu este ceva rău, dar nu va pierdeți inocenta. Mai târziu o sa va para rău. Si ca să-ți răspund si la intrebare, stai liniștit nu poate rămâne însărcinată, probabil ca nici menstruație nu are la 13 ani.

| Andreutza098 a răspuns:

Nu va rămîne însărcinată! Altă dată înformați-vă înainte de a face ceva și lăsați chestiile astea pe mai tîrziu.
Fiți prieteni, încă nu e timpul!
Succese!

| KatlynKim a răspuns:

laughing)). Nu are cum sa ramana insarcinata.dar, mai bine nu mai experimentati voi nimic si mai ales ea ca are 13 ani laughing

| StarKiss a răspuns:

Nuuu,în niciun caz! laughing

| Carina12345 a răspuns:

Nu poate rămâne gravidă da­că ati facut sex oral. Atât timp cât actul sexual nu are legătură cu organele genitale ale femeii, iar spermatozoizii eliberaţi prin intermediul lichidului seminal nu întâlnesc ovulul pentru a-l fecunda, nu poate ră­mâ­­ne în­sărci­nată. Văd că sunteti nu doar neex­perimen­­tati, ci şi ne­infor­mati, ceea ce este normal la 13-15 ani!
Zic sa fiti doar ''prieteni'' pentru ca acum nu este inca vremea.Veti avea timp, slava Domnului sa va incepeti viata sexuala! Nu va speriati fata nu a ramas insarcinata!

| szivarvany a răspuns:

E ok...e imposibil sa ramana gravida

| carlutza18 a răspuns:

Nu te teme, stai relax ca nu are nimic.laughing dar eu cred ca ar trebui sa faceti din astea mai incolo

| carlutza18 a răspuns:

Nu te teme, stai relax ca nu are nimiclaughing.Dar eu cred ca ar trebui sa experimentati chesti din astea mai incololaughing