Ea se poate desparti usor de respectivu pentru ca nu i casatorita cu el, i spune in fata ca nu l iubeste si ca vrea sa se desparta de el si asa se rezolva situatia, cei asa greu? merita sa suferi din cauza unei fete care nu are curaju sa se desparta de prietenul ei mai ales ca nu l iubeste? nu zic sa renunti la ea, dar te ai gandit macar odata ca poate ea nu ti spune adevaru, doar are 14 ani
Ea mereu spune sa am incredere in ea... sa invat sa am incredere in ea, dar mereu am incercat si cate o minciunica iesea la suprafata nu stiu ce sa mai fac... indicat aici ar fi sfatul unei fete de 14 ani, multumesc
Buna,tu ai 18 ani, ea 14! Iti dai seama ca nu poti sincer savorbesti cu ea pentru ca inca nu stie ce sunt sentimentele, iubirea! Daca e cu un baiat si plange ca tu suferi, il lasa pe acela si vene ala tine! Incearca sa vorbesti cu ea dar nu garantez ca va intelege ce simti si-ti vaspune ceea ce vrei sa auzi.Incearca sa-i explici cat de mult inseamna ea pentru tine prin cuvinte pe care le poate intelege si ea, spune-i cum ne-ai spus noua, ca e speciala, ca adormi cu gandul la ea etc etc. Sper sa tina.Bafta!
Bunaaa! este o situatie detul de "delicata" si nici fata aia nu prea stie ce vrea...
uite id-il meu teo_dora_anca
poate pe pot ajuta cu vreun sfat
Mult succes!
Ii spun asta in fiecare seara de cateva zile... vreau sa specific ca desii are 14 ani gandeste foarte matur si nu ia totul la misto, cateodata se prosteste dar stie sa fie si matura si sa inteleaga, eu nu stiu ce vrea ea sa demonstreze, adica cred ca are o placere sa ma vada pe mine gelos! Vreau un sfat cum sa procedez de acum incolo, multumesc mult
Fratzioare oarecum am trecut si eu prin asta da cu o poveste impletita de 2 fete baga Dunhillboy53 sa vbim pe mess
Sa te apuci de invatat pt.bac. Daca umbli cu minore de 14 ani, inseamna ca esti un fel de pedofil.