| bogdan133 a întrebat:

AJUTOR TPUUU. Dupa o luna i-am spus colegei p care o plac prin telefon sa ne intalnim astazi inainte sau dupa scoala sa vorbim ceva... Ea a spus ca da vine ori inainte ori dupa scl... Acum am marii emotii, n-am mai avut o prietena pana acum, dati-mi niste sfaturi va rog pana la ora 11:00 va ROG FUNDA

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Si de ce pierzi asa? Te duci si-i spui.Ii spui ca o placi foarte mult,ca ai incercat sa nu mai simti asa de teama ca ai putea fi refuzat, dar continua sa-ti placa, e ceva cu care nu te poti lupta.Si-ti depui soarta in mainile ei.Sa iti spuna, vrea sa fie cu tine? Hai, curaj. Exerseaza ce-i spui.Mult noroc!

| ingerash_8177 a răspuns:

1. calmeaza-te
2.duo si tu intr-un loc frumos si in timp ce mergeti ia-o de mana(ii va placea sigur asta)
3. daca ia se da la tine, sau la sfarsitul intalnirii, sarut-o nu ezitawinking
4.cauta diverse motive de discutii...intrab-o ce muzica asculta, ce sporturi ii plac etc
astea vor veni de la sine, trebuie sa scapi de emotii nu te ajuta

BAFTA! TOTI AM TRECUT PRIN ASTA!

| CiiIAo a răspuns:

Frate stiu cum e...asa mi se intamplat si mie la prima relatie, aveam marii emotii, si cum a zis funnybunny asa am fac si eu,cam in sensu asta am procedat, acu imi place de o noua fata, si... nu stiu cum sa ii zic ca vrea sa fiu cu ea, i-am zis ca o plac, dar de cand i-am zis ea s-a racit fata de mine sad mor! sad Iti urez mult noroc

| Basty_2431 a răspuns:

Pai de partea ce-a mai grea ai trecut (INVITATIA IN ORAS, INTALNIRE, ETC...) acum lasa totus sa decurga de la sine incearca sa nu vb prea mult sa fii un bun ascultator si gandeste-ti cuv care le spui ...mult norcoc!