Si de ce pierzi asa? Te duci si-i spui.Ii spui ca o placi foarte mult,ca ai incercat sa nu mai simti asa de teama ca ai putea fi refuzat, dar continua sa-ti placa, e ceva cu care nu te poti lupta.Si-ti depui soarta in mainile ei.Sa iti spuna, vrea sa fie cu tine? Hai, curaj. Exerseaza ce-i spui.Mult noroc!
1. calmeaza-te
2.duo si tu intr-un loc frumos si in timp ce mergeti ia-o de mana(ii va placea sigur asta)
3. daca ia se da la tine, sau la sfarsitul intalnirii, sarut-o nu ezita
4.cauta diverse motive de discutii...intrab-o ce muzica asculta, ce sporturi ii plac etc
astea vor veni de la sine, trebuie sa scapi de emotii nu te ajuta
BAFTA! TOTI AM TRECUT PRIN ASTA!
Frate stiu cum e...asa mi se intamplat si mie la prima relatie, aveam marii emotii, si cum a zis funnybunny asa am fac si eu,cam in sensu asta am procedat, acu imi place de o noua fata, si... nu stiu cum sa ii zic ca vrea sa fiu cu ea, i-am zis ca o plac, dar de cand i-am zis ea s-a racit fata de mine mor! Iti urez mult noroc
Pai de partea ce-a mai grea ai trecut (INVITATIA IN ORAS, INTALNIRE, ETC...) acum lasa totus sa decurga de la sine incearca sa nu vb prea mult sa fii un bun ascultator si gandeste-ti cuv care le spui ...mult norcoc!
SongKangfan1 întreabă: