anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AJUTOR! Trece vara si eu nu am facut nimic, nu m-am distrat in nici un fel de 2 ani se intampla la fel zi de zi, stau si imi pierd timpul degeaba si toate astea din cauza unor ganduri care nu ma lasa sad am anxietate si depresie si nu pot face nimic, m-am saturat sa sufar de atata timp si mereu sa pierd timpul nefacand nimic. M-am saturat, mereu sunt singur si nu am ce face. Toata lumea se distreaza si isi traieste viata si eu stau si imi plang de mila, nu mai pot, m-am saturat pana peste cap, plus ca ai mei nu ma lasa sa fac mai nimic (de cand sufar nimeni nu m-a ajutat cu nimic) cand sa ies si eu frumos afara se comporta cu mine ca si cum as fi un copil mic, ca sa vii la ora x acasa, sa te imbraci asa, sa nu mergi in locurile x, y si cand sunt afara ma suna de 2 ori minim, sa vada ce fac si pe unde sunt.straight face Ce as putea face?! Doar le-am zis de acasa, inteleg ca sunt parintii mei dar frate deja e prea mult pana la urma am o varsta. (18 ani) Pe mine nu ma lasa nici la o terasa sa beau un suc, d-apai sa beau o bere sau ceva si pe majoritatea de varsta mea ai lor ii lasa sa faca tot ce vor, sa se plimbe pana la 12-1 noaptea, sa fumeze, sa bea sa se imbrace cum vor, ai mei sunt si religiosi si stricti, nu am voie sa ma uit la seriale, nu am voie sa ascult muzica, nu am voie sa am prietena, nu am voie sa beau, nu am voie sa injur, mai pe scurt nu am voie sa fiu ca lumea, ca lumea e rea, pentru ei cam orice lucru e pacat. Nu pot sa ma obisnuiesc cu lumea sad m-am saturat sa stau cu frica ca daca voi face un pacat voi fi pedepsit. Vreau sa imi traiesc viata linsitit ca mor dracului si eu nu am realizat nimic, nici macar nu m-am distrat odata

Răspuns Apreciat de Editori
| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns:

Cred ca ti-ar fi de folos intai de toate sa te duci.la un psiholog ca sa te ajute in privinta anxietatii si depresiei. Imi pare rau cum se comporta ai tai fata de tine, insa oricat de religiosi ar fi, mi se par totusi extrem de stricti. Faceti parte din vreo secta religioasa? Incearca sa ai o discutie cu ei sa le spui situatia exact asa cum ne-ai prezentat-o si noua si in mod normal nu ar trebui sa ramana nepasatori, dar daca sunt niste oameni care nu pot fi "scosi" din ale lor, nu prea stiu ce sa zic.

| anonim_4396 explică:

Nu vorbesc chestii serioase cu ei, de la un timp numai vorbesc nici ce vorbeam, cand eram mai mic le mai ziceam chestii cat de cat mai serioase, dar acum nu, si nu e ca nu m-ar ajuta sau ceva dar pur si simplu nu mai zic eu, nu mi-e bine sa zic despre mine nimanui. m-am stricat de tot

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ho mă, de abia acum incepe vara, iulie si august sunt 2 luni de vară, intrebarea ta nu este bună acum, daca eram in octombrie era altceva, mă a trecut vara si bla bla, dar asa, baga tare, mergi la mare pe plajă fete ca lumea.

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Tinand cont ca timpul trece repede, plus ca a trecut ceva din vara deja. azi e iulie, maine-i august

| Emma30555 a răspuns:

Incearca sa iesi, sa socializezi, fara a mai tine cont de atatea reguli, pe ai tai ii respecti in continuare dar incearca usir sa capeti independenta. Urmeaza facultatea si probabil ca acolo iti vei face prieteni, vei mai matur si o sa iesi in lume

| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Nu pot iesi, ma sufoca prea multe ganduri

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba poți sa ieși, gândurile nu au nici o treaba, în plus mai lasă le, ești tânăr, pentru ce atâtea gânduri, ai timp de ele când vei avea probleme de om matur. Nu te mai gândi atât și încearcă sa te relaxezi

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Doamne, e chiar aiurea ce se intampla cu tine... încearcă să le explici alor tai ca nu-i bine ceea ce fac. Ai 18 ani, esti major si nu te mai plimbi după fusta mamei ca la 5 ani. Spune-le ca mai bine sa te lase ei de bună voie, ca e mai rau decat sa ai o scăpare si sa nu mai stie de tine. Încearcă să vorbești cu ei si sper sa se rezolve

| anonim_4396 explică (pentru Carinaaaaaaaaa):

Nu vorbesc chestii serioase cu ei, de la un timp numai vorbesc nici ce vorbeam, cand eram mai mic le mai ziceam chestii cat de cat mai serioase, dar acum nu, si nu e ca nu m-ar ajuta sau ceva dar pur si simplu nu mai zic eu, nu mi-e bine sa zic despre mine nimanui. m-am stricat de tot

| zookie333 a răspuns:

Buna! Nu conteaza ca e vara sau iarna,bucura-te mereu de viata, viata e scurta. Si eu eram ca tine, dar de cand am aflat ca sunt bolnava am inceput sa ma bucur de orice moment. Traieste-ti viata, e frumoasa, de fapt e asa cum o faci tu sa fie.