Cred ca ti-ar fi de folos intai de toate sa te duci.la un psiholog ca sa te ajute in privinta anxietatii si depresiei. Imi pare rau cum se comporta ai tai fata de tine, insa oricat de religiosi ar fi, mi se par totusi extrem de stricti. Faceti parte din vreo secta religioasa? Incearca sa ai o discutie cu ei sa le spui situatia exact asa cum ne-ai prezentat-o si noua si in mod normal nu ar trebui sa ramana nepasatori, dar daca sunt niste oameni care nu pot fi "scosi" din ale lor, nu prea stiu ce sa zic.
Nu vorbesc chestii serioase cu ei, de la un timp numai vorbesc nici ce vorbeam, cand eram mai mic le mai ziceam chestii cat de cat mai serioase, dar acum nu, si nu e ca nu m-ar ajuta sau ceva dar pur si simplu nu mai zic eu, nu mi-e bine sa zic despre mine nimanui. m-am stricat de tot
Ho mă, de abia acum incepe vara, iulie si august sunt 2 luni de vară, intrebarea ta nu este bună acum, daca eram in octombrie era altceva, mă a trecut vara si bla bla, dar asa, baga tare, mergi la mare pe plajă fete ca lumea.
Tinand cont ca timpul trece repede, plus ca a trecut ceva din vara deja. azi e iulie, maine-i august
Incearca sa iesi, sa socializezi, fara a mai tine cont de atatea reguli, pe ai tai ii respecti in continuare dar incearca usir sa capeti independenta. Urmeaza facultatea si probabil ca acolo iti vei face prieteni, vei mai matur si o sa iesi in lume
Nu pot iesi, ma sufoca prea multe ganduri
Ba poți sa ieși, gândurile nu au nici o treaba, în plus mai lasă le, ești tânăr, pentru ce atâtea gânduri, ai timp de ele când vei avea probleme de om matur. Nu te mai gândi atât și încearcă sa te relaxezi
Doamne, e chiar aiurea ce se intampla cu tine... încearcă să le explici alor tai ca nu-i bine ceea ce fac. Ai 18 ani, esti major si nu te mai plimbi după fusta mamei ca la 5 ani. Spune-le ca mai bine sa te lase ei de bună voie, ca e mai rau decat sa ai o scăpare si sa nu mai stie de tine. Încearcă să vorbești cu ei si sper sa se rezolve
Nu vorbesc chestii serioase cu ei, de la un timp numai vorbesc nici ce vorbeam, cand eram mai mic le mai ziceam chestii cat de cat mai serioase, dar acum nu, si nu e ca nu m-ar ajuta sau ceva dar pur si simplu nu mai zic eu, nu mi-e bine sa zic despre mine nimanui. m-am stricat de tot
Buna! Nu conteaza ca e vara sau iarna,bucura-te mereu de viata, viata e scurta. Si eu eram ca tine, dar de cand am aflat ca sunt bolnava am inceput sa ma bucur de orice moment. Traieste-ti viata, e frumoasa, de fapt e asa cum o faci tu sa fie.