| miha_6806 a întrebat:

AJUTOR URGENT VA ROG broken heart
Buna sunt noua pe aici
am 15 ani si sunt cu un baiat el are 23 de ani suntem impreuna de vreo 7 luni si toate sunt bune si frumoase dar in ultimul timp imi cere sa ma culc cu el dar nu ma simt inca pregatita sa fac acest pas sad el a spus ca ma intelege dar ca ar trebui sa ma gandesc si la el, eu il iubesc foarte mult si nu as vrea sa il pierd dar ma tem sa nu ma paraseasca dupa ce facem sex sad

19 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

El n-o sa pateasca nimic daca te mai asteapta, asa ca e inutil sa te gandesti la ceva ce nu se va intampla. Esti prea mica pentru sex si e normal sa nu te simti pregatita. De asemenea, e normal sa te astepte pana vei fi pregatita, nu are nici un motiv real sa te grabeasca.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Măăi pâna la urmă tot trebuie sa faci sex.
dacă nu cu el, cu altul. cu ce te ajuta daca o faci la 16 si nu la 15?
ca doar nu oi astepta pana in seara nuntii. Sau daca asta vrei, da-i papucii si spune-i in fata ca vrei sa fii tot timpul sub presiunea cererii lui. Părerea mea. Şi daca te păraseşte, in viitor vei fi cu altuţ care iti va cere tot lucrul asta, si nu va mai fi nevoie sa+l respingi.De ce gandesti ca o pesimista? Poate nu te paraseste, poate chiar tine la tine[ma rog nu prea mai exista tipi de astia].
Eu zic sa faci cum crezi ca e mai bine. Cand te simti pregatita fa-o, dar gandeste-te; cu oricine ai fi, nu sta sa te astepte nu stiu cati ani? Ce-o sa faci? N-o sa mai ai niciun prieten pana cand te casatoresti?

Bafta, si nu uita ce ti-am spus!
Pa, pa.

| Derye a răspuns:

Paraseste'l tu. Nu e legal si nici moral sa faceti sex. El are 23 de ani, el gandeste matur, tu nu. Fa'o cand esti tu pregatita si cu cineva de varsta ta. Iti va fi mult mai usor si dpdv fizic si dpdv psihic. La 23 de ani un penis e dezvoltat complet si e posibil sa ai anumite traume fizice. Think twice.

| lyrics a răspuns:

Gandeste-te ca are 23 de ani.
e logic ca un BARBAT la varsta asta sa isi doreasca asa ceva.
nu il poti condamna.
u crezi ca relatsia voastra va avea un viitor?
daca vor afla parintsii tai ca te'ai culcat cu el, e posibil sa'l reclame pentru corupere de minori. j asa iubitul tau ar ajunge in inchisoare pentru nu stiu catsi ani.
mai bine lasa'l, chiar daca o sa suferi o perioada.
gaseste'tsi un baiat de varsta ta.
ai grija de tine
:*

| Rukhsandra a răspuns:

Daca vrea sa te paraseasca pe motiv ca nu faci sex cu tine inseamna ca doar asta vrea.Nu te iubeste. Daca te iubeste te asteapta... Si oricum esti micuta la 15. Faci ce vrei dar sa nu te lase cu ochii in soare dupa ce se culca cu tine...

| shtephie a răspuns:

Draga mea, 15 ani nu'i o varsta potrivita pentru a'ti incepe viata sexuala!
Si diferenta de varsta este mare!
Are alta gandire fata de a ta!
Tu ink esti copil( si eu am 15).
Yo zic sa te desparti de elwinking E cel mai bine pentru tinewinking
Vei gasi un baiat cu o varsta apropiata de a ta care sa te astepte, nu sa te presioneze cu sexulwinking

| Marijuana a răspuns:

Spune`i ca daca te iubeste te asteapta, spune`i ca il iubesti, tii la el, te gandesti ca ii este greu dar nu esti pregatitahappy. Daca te iubeste cu adevarat atat de mult pe cat spune nu e forteaza.

P. S. Daca nu esti pregatita nu face pasul asta mai ales la varsta pe care o aiwinking. Si eu am aceeasi varsta ca si tine si nu as face pasul asta pentru nimic in lume.Mai am de trait copilaria ca si tinehappy

| Duhovnicul a răspuns:

Oh da si mai spuneti ca barbatii sunt de vina ca sunt porci perversi interesati numai de sex. Tu ai 15 ani, EL ARE 23 tu l-ai luat pe ala stiind ca ii curge testosteronul prin vene si vrei sa il tii in stand-by, normal ca ar vrea sa faceti sex, ma mir cum de nu te-ai gandit ca te va intreba candva de asta. Nu am nimic cu realatiile in care exista diferenta de varsta dar atunci cand consideri ca nu te poti implica intr-o relatie adulta cu totul ar fi mai bine sa copilaresti putin pana mai cresti.

| lextim a răspuns:

rolling on the floor))))))))) auzi sa te gandesti la el!rolling on the floor)) de parc s-ar intampla ceva cu el daca nu face sex. nu sti cat am ras la asta.

poate tu nu realizezi da iti zic eu cum stau lucrurile: vrea sa te ****, sta cu tine doar sa te foloseasa, nu-i pasa deloc de tine, nu te iubeste. spune-i ca nu vei face sex cu el si daca te paraseste inseamna ca tot ceam zis a fost adevarat si ar trebui sa zici mersi cai scapat de el. plus ca varsta lui e exagerat de mare. de obicei astia profita de naivitatea fetelor mai mici.

ps: nu-i sanatos sexul sub 18 ani. si de acord cu bose. astai pedofilie.

| mihaela_7412 a răspuns:

Pai e si mai mare hai ca asta nu ar fi o problema dar nah e o rel este nevoie si de asta, daca te iubeste si u il iub fa si pasu asta daca o stat 7 luni ca tine inseamna ceva, nu te gandi ca te paraseste ca poate nu e asa daca te iubeste dar poate va fi mai bine dupa aia ca nah ai sa fii pentru prima oara a lui daca esti pregatita fa si pasu asta si o sa fie bine nu te mai gandi al prostii gandeste si u pozitiv ai sa vezi :*

| bOse a răspuns:

Doamne fereste, asta e pedofilie, el 23 si tu 15?

| vasiledumitru a răspuns:

Oricum te va parasi, si daca vei face sex, si daca nu.

| noName_8681 a răspuns:

STAI CUMINTE! Ai doar 15 ani... nu fa sex cu el. O sa regreti. Asa cum ti-au spus si alte persoane trebuia sa te gandesti ca vrea sex din moment ce are 23 de ani. oricum eu nu il inteleg pe el, pai e barbat in adevaratul sens al cuvantului iar tu esti minora, esti chiar mica, ai 15 ani.

| vivigirl a răspuns:

De ce nu te-ai gandit inainte de a fi impreuna cu el ca se va ajunge si la asta?batting eyelashes Omul are nevoile lui si trebuia sa fii constienta de asta. Nu mai e un copil sa stea in banca lui e deja adult si tu trebuia sa te gandesti ca se va ajunge la asta la un moment datwinking. Nu-ti mai bate capul cu el si cautati un iubit de varsta ta care nu-ti va cere asta. Stiu ca e greu dar ce conteaza mai mult? sanatatea ta sau el?

Numai bine! happy

| Sarpedan a răspuns:

Daca vrei sa nu te parasesca fa o partida de sex cu el.

| ⅓Al€X_Red Mx⅓ a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine ar fi sa faci sex cu el, pentru ca odata si odata tot trebuie sa faci asta.Probabil crezi ca esti prea mica pentru asta, nu? Poti sa mai astepti, isa poate el nu o sa mai aiba rabdare cu tine si te va parasi.Cred ca cel mai bine pentru tine ar fi acum!

| WatchYourBack a răspuns:

Daca te preseaza asa, inseamna ca pentru. el conteaza mai mult sexul decat dragostea dintre voi doi. Daca te-ar iubi cu adevarat, te-ar accepta si ar intelege cum sta treaba.
Oricum, odata ce ai facut-o, nu mai poti sa dai inapoi. Si e mai bine s-o faci pentru ca esti tu pregatita, si nu pentru ca ai fost presata de celalalt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as spune sa rupeti relatia.esti prea mica pentru a ti incepe viata sexuala. El e barbat in toata puterea cuvantului iar tu minora...Incearca sa ti gasesti un baiat pe varsta ta sau cam cu 2 ani mai mare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DOMANE copilo tu nu gandesti el are 23 de ani este dezvoltat fata de tine care inca esti in dezvoltare.eu la varsta ta ma gandeam ce nota o sa iau la examen si ce liceu sa aleg ma luptam pentru o medie mare, si tu la ce te gandesti.esti doar un copil prostut care crede in aburelile alea ca vai ce te iubesc esti viata mea scuza-ma ca iti spun asta dar nu cred ca vrei ca intr-o buna zi sa te prezinti la usa parintilor tai bu burta la gura iti dai seama cum se vor simti. acum e alegerea ta sper ca acest sfat ti'a fost de folos. te'am pupacit, ciao ciao!