Sfaturi? Eu cred ca tu asta faci, stai si te uiti ce scrie ala si unde, adica e vina ta. Daca zici nu mai ai nici o treaba cu el dal la jalea, nu trebuie sa te mai intereseze nimic, deci nu stai sa te uiti la el pe Facebook ce spune sau cui spune ceva.Pai asta inseamna ca iti place de el, el tot dupa el, odata ce ai terminato nu vad cel ami urmaresti. Poate sa zica ce doreste, este liber sa vorbeasca, libera exprimare, nu cred ca poti sa-i faci tu ceva la politie cum spun unia pe aici.Nu scrie la ziar, nu vine in fata ta sa traga de tine sa tipe mai stiu eu intr-o aglomeratie ca ti-a facut si tia dres. Daca ar veni asa lar baga la nebuni deci asa rezolvi nu il mai urmari, nu-i mai urmari activitatea.aia e tot.Bafta.Daca vrei sa vorbesti cu cineva uite vorbeste cu mine
Buna,
Simplu, reclamatie la politie. Chiar poti sa vorbesti cu el si sa-i spui sa se potoleasca, altfel il vei da in judecata.
In alta ordine de idei omul oricum e un mare nimic si nu ar trebui sa te intereseze ce zice lumea, pentru ca oricum intelege, vorbeste si face ce vrea.
Nu ar trebui sa te stresezi atat din cauza lui o sa-i treaca, si ai putea sa iti faci un nou iubit caruia sa ii zici de fostul ca nu te lasa in pace.
Reclama l la politie pentru hartuire, fa l și tu un pic de rușine, e doar un frustrat
cata1123 întreabă: