| candycane16 a întrebat:

Ajutor va rog! am o relatie la distanta, tari diferite.prietenul meu este fffffffff gelos, extrem de gelos, nici nu pot sa definesc cit de gelos e. daca intirzii pe net cu 5 min, se incepe(de ce intirzii, ce s-a intimplat). sau alta situatie, ne vedem prin webcam, si daca vede ca raspund la altcineva, ma intreaba cu cine vb, despre ce vb.ma intreaba de ce folosesc skype/ymess.:S ce pot sa fac sa nu fie el asa?sad intr-o seara m-a sunat verisorul, si nu m-a crezut ca vb cu verisor, a crezut ca cu un baiatstraight face. merci anticipat.

10 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Daca el are 10 prietene? oricum e suspect ca iti pune ora fixa.eu cred ca are planificat deja programul pentru fiecare zi si ca vbeste cu mai multe tipe zilnic. straight face

| Dizzydizz a răspuns:

Nu ii da atentie. El poate se distreaza cu vreuna pe acolo si e gelos si imatur pe chestii de genu.De acum cand iti mai face asta ignora, foloseste replica: crezi ce vrei" si treci la alt subiect.
Daca se supara lasa-l, va realiza ca el e cel care a gresit si se va intoarce.

| Monica a răspuns:

Nu merită. Nu are niciun rost să păstraţi legătura.Nu are încredere în tine şi fără încredere nu are rost.
De ce? Să suporţi tot balamucul ăsta pentru că el nu înţelege că pe el îl iubeşti?
N-are rost, sincer.Totuşi, încearcă să vorbeşti cu el despre asta.
Sper că ţi-am fost de ajutor!

| Miha a răspuns:

Pai daca e gelos inseamna ca te iubeste si nu vrea sa te piarda in favoarea altuia, deci fi deschisa cu el spune-i ca, chiar si daca ai vb cu un baiat asta nu inseamna ca nul mai placi/iubesti si doar ca vrei libertatewinking incearca sa nu eu spui dur, te iubeste si te vrea dar nu stie cum sa te protejeze. Dar in caz ca am gresit si comportamentul nu i se schimba,''amenintal'' ca te desparti de el, sau chiar fa-o daca nu esti sigura pe tne.Bafta:*

| Ionutzz97 a răspuns:

Vb cu el

| Byankaa66 a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i cat de mult il iubesti si ca nu are rost sa`si faca griji ca nu il inseli si nah fa`l sa inteleaga ca gelozia nu`i buna intr-o relatie pentru ca poate distruge sentimentele si ca intr-o te vei satura si uh sa fi atat de presata de catre el si vei ceda si s`ar putea sa-i para rau ca te-a pierdut dintr`o tampenie

Răspuns utilizator avertizat
| candycane16 explică:

Nu pune ora anume, doar imi da beep pe mobil(si eu lui) cind unul din noi e in internet, si e ca un fel de semn ca acelalalt sa intre tot. si daca intru peste 10 minute isi iese din minti. am vb astazi cu el pe tema aceasta, a zis ca nu vrea sa ma piarda si o sa incerce sa se corecteze.

| leyra a răspuns:

El face lucrurile acestea pentru ca in primul rand nu are incredere in el. explica-i ca atitudinea lui te poate indeparta de el
pup

| cretzu_1789 a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu o relatie la distanta dar parerea mea e ca tipu ori tine foarte mult la tine ori isi bate joc adica vrea sa te tina sub papuc care asta e cea mai mare prostie.