| Pozitivca a întrebat:

Ajutor! va rog cu un sfat,mai alaltaieri mam certta cu iubitul din cauza ca ma numit si am decis ca e mai bine sa ne despartim, acum el este la frigarui la padure cu o gasca si o fata din gasca ceea eri a fost cu ea la iaz si inca cu o fata si un baiat, dar eu nu vreau sa stau si sa turb, am decis ca sa ma imbrac cit mai sexual si deseara sa ma duc la disco caci mai in seara o sa fie si el asta-i 100 % cum credeti sa fiu mindra el deja sa cerut scuze pentru cele spuse si m-a chemat si pe mine la padure si n-am vrut apropo la acea fata ia comentat o poza unde era in costum de baie si i-a zis caci sa fost fara costum era sa fie si mai frumos peisaj ce sa fac? m-am gandit ca sa pot rezista sa fiu mai indiferent sa servesc putin ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca chiar ii pare rau si vroia sa va impacati probabil ca chiar tine la tine iar toata faza cu fata asta probabil incearca doar s ate faca geloasa sau sa stea cu ea cat tu il ignori insa nu cred ca e ceva mai mult happy

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Să turbi și să te îmbraci sexual.Esti tare.

| Pozitivca explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cu ce sunt tare?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Pozitivca):

Cu modul de exprimare baby

| nury a răspuns:

Niciodata sa nu ierti un baiat care te numeste, un baiat bun respecta fetelewinking

| swagMeOutBitch a răspuns:

Thoamne cat m-am holbat la ''povestea'' asta...FA da u esti analfabeta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca chiar il pare rau ascultam vorbeste cu el si rezolvati problema decat sa stati asa amandoi suparati happy

| Pozitivca explică (pentru anonim_4396):

El asta si asteapta eu vreau sa il mai tin putin in asa o stare, dar miii interesant chiar o sa se dee la acea fata? si mor de curiozitate daca au avut ceva cu ea la iaz sau poate nu ca nu erau singuri mhhh nu stiu nu stiu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Pozitivca):

Daca chiar ii pare rau si vroia sa va impacati probabil ca chiar tine la tine iar toata faza cu fata asta probabil incearca doar s ate faca geloasa sau sa stea cu ea cat tu il ignori insa nu cred ca e ceva mai mult happy

| VreauTilifon a răspuns:

Invata romana si revin`o!

| adinuttszza a răspuns:

Invata sa asculti persoana de langa tine, sa o lasi sa spuna ceea ce are de spus, si de ce nu sa-l iertiwinking... funda:d