Cand a facut chestile alea ce le-ai zis acum a dat dovada ca te place. Ori asta ori si-a batut joc de tine, ca se plictisea si avea nevoie de niste imbratisari. Acuma o sa vezi pe viitor din comportamentul ei. Daca mai ai nevoie de ajutor da-mi un mesaj pe privat ca o sa stiu eu ce trebuie sa faci
Probabil e doar o fata foarte lipicioasa si nu face astfel de gesturi doar cu persoana iubita, ci si cu prietenii. Probabil te place dar vrea sa te tina putin pe jar. Probabil chiar nu te place...nu stiu ce sa spun, exista multe variante, dar nu dispera. Mai incearca cateva zile la ea si daca chiar nu merge, cauta mai departe. Exista atatea si atatea fete frumoase...
Nu fi suparat sigur o sa intelegi se schimba trece printr-o stare dar incearca sa vb cu ea sper sa resusesti succes pup:*:*:
Vorba lu Markelynio "esti prost!?" da te placea sau poate avea nevoie de cineva care sa o inteleaga
Stai calm.nu dispera. fata poate te plk...doar askunde asta fiindca e timida,,,"stii e un status"iubesc in tachere" kine stie poate chiar se regaseshte in el.deki mai inkearka sa vb cu ea fata in fata, sa fiti doar vi doi iar daca chiar nu tine la uh...imi pare f rau pentru uh. dar asta e
Pitiicca0baaa0pittiii - incearca sa frecventezi scoala si sa mai lasi scrisul PC Style deoparte, fa bine si asculta sfatul veterinarului.
Monstrul - Tu vorbesti serios? Ce trebuia sa faca fata aia ca sa-ti sugereze ca te place, de zis sigur nu-ti zicea!;-)
Cred ca a vrut sa le arate alora de acolo ca tu ai fi iubitul ei sau ceva de genu daca acum nu recunoaste ca te place.Sau voia sa se dea mare cu tine.
Da in primul rand sunt fata si unei fete nu ii place sa o intrebi inainte sa-i recunosti tu ei ca o placi spune-i ce simti pentru ea si apoi spune-i ca ti-ai dori o relatie cu ea daca si ea isi recunoaste sentimentele, invit-o la o discoteca, un suc, ceva orice unde sunteti doar voi doi.
Pai cred ca a auzit ca toti au aflat ce ati facut in pat si rad de voi, si acum ii este rusine sa spuna ca te place. intreab-o fata in fata ( dar cu curaj) daca te place, sincer. eu zic ca te plece. bafta. funda?
Iui :X
cum sa nu te placa? eu nu imbratisez pe oricine.
la fel si celelalte
bafta!
Ei bine daca chiar vrei ajutor inseamna ca tu chiar ai sentimente pentru ea intreab-o daca te place si fii sincer si spune-i si tu ce simti sa nu razi de ea daca spune da am mai multe idei care le pot compara dar nu le pot spune aici da-mi id tau pe privat si vom discuta de asta
Da. Nu facea chestiile astea fara motiv. Sau daca stii ca a fost cu cineva, probabil vrea sa il faca gelos [ daca era la petrecerea aia ]. Dar prin gesturile ei, sigur te place
Mutubal întreabă: