| Cristina_5311 a întrebat:

AJUTOR va rog.In timp ce alte fete isi cauta iubit eu nu stiu cum sascap de un baiat care ma place si eu nu.
Ma tot ia in brate si incearca sa ma sarute va rog raspundeti cum ca il fac sa ma lese in pace si stie ca nu il plac iar daca ziceti sal evit nu pot pentru ca suntem in acceasi clasa iar diriga ii bonlava si nu poate sa vina la scoala pentru ca se opereaza.

Răspuns Câştigător
| Castiel a răspuns:

Agree virus in rest sunteti toti/toate proaste/prostii sa-mi bag picioru de va mint maturizativa dracu mai repede!
Esti sigura ca nu il placi? cati ani aveti? Si daca nu il placi chiar deloc (nu te uita neaparat la aspectu fizic uitate si la suflet) daca chiar nu il placi probabil il vei ranii prin refuzul tau dar asta e...
deci pentru inceput spune-i ca nu il placi si fi serioasa nu rade ca bolovana sau altele FII SERIOASA si daca tot asa face tot porc este rupei ******* dai la **** dar dai tare sa te tina minte de cate ori incearca rupel (si daca are ceva impotriva sau te spune spune-i si tu de ce i-ai dat ca nu te lasa in pace si este porc) iti zic eu 2-3 lovituri pe zi si se cuminteste cand te vede se duce pe trotuarul celalalt @adee valabil si pentru tine) si ignora-l cat mai mult nu te uita la el bla bla funda?^^

16 răspunsuri:
| βǿβǿ a răspuns:

Exact asa am fost si eu happy

baiatul respectiv ma lua in brate, vroia sa ma sarute.
dar eu nu il placeam.
eu am incercat sa il ignor.
la mesaje nu raspundeam, cand ma suna. nici asalaughing
pe mess nimica. laughing
cand vedeam ca se apropie, luam o prietena de brat si am mers de acolo laughing
si s-a saturat si el.
vedea ca il ignor, nu imi pasa.
si s`a lasat
love struck
acum ii dupa altele laughing

deci incearca sa faci si tu astahappy
baftahappy

funda?love struck

| virus5381 a răspuns:

Poi fi putin mai blanda cu el. Explicai ca nu il placi ca ar face bine sa te lase deoarece nu o sa fie nimic intre voi. Trebuie sa fi putin mai intelegatoare... gandeste-te cum se va simti si el care chiar te place. Deci repet explcai frumos ca nu il placi s daca te place te va lasa in pace. Daca nu te place vrea doar sa te bage in pat tina ta principala sa fie bijuteriile familiei ( chestiile alea dintre picioare laughing ). Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic... gandeste-te si tu cum a fost cand ai fost refuzata ultima oara si vei intelege de ce iti zic sa fii blandawinking

| Miss_7578 a răspuns:

rolling on the floor)) pai parerea mea ar fi sa te combini cu un baiat din scoala :p ...sau sa vorbesti cu un amic sa se dea drept iubitul tau.si sa ii spuna tipului respectiv sa te lase in pace big grin

| CryssCrySta a răspuns:

Nu de fapt e oribil si mi-am schimbat id si contul dar oricum nu ai dreptatenu sunt genu asta daca chiar imi place de un baiat atunci reactionez altfel nu m-ar fi deranjat si as fi incurajat situatia dar nu il suport asa ca nu am incurajat nimic din cea ce facea.

| BiaLoredana a răspuns:

Dal pe mana autoritatilor

| andreibubu2 a răspuns:

Zii te spun tatalui si vine cu pulanu la tine(pulan instrument care are politia in mana, nu-i de mirare ce e negruhee hee

| Cristina_5311 explică:

Si deza ma fac fata lui tata asa ca nu ar tine.

| adee_4040 a răspuns:

M-am ce ghinion happydar stiu cum te simti si cred ca am si o solutie IGNORAL cand vine langa tine si te intreaba ce faci nul baga in seama vb si te ia in brate dai mainile la o parte si ignora-l lasa sa vb singur o sa se plik si daca mai incearca sa te sarute sau atinga tipa laughingrolling on the floor vb serios nul mai lasa ignora-l sau ceri numarul de acasa si vb cu maicasa sau spune-i mamei tale sau daca nu batel!happy succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da' Director nu aveti la scoala aia, tu nu ai tata? cred ca odata daca se uit urit tata-l tau la el isi muta gindul

| r3b3lion a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebuie sa ii zici frumos sa te lese in pace daca nu incearca sa te combini cu alt baiat sa vad ca nu mai merge smecheria. Daca nu merge nu stiu alta cale. Inafara sa pui pe cineva sa-l bat. Asta ar fi una din metode neconventionale.Dar nu cred ca nu-l placi ca stiu eu genuri de fete care daca cineva o ea in barate icepe sa-l placa. Da mai pescurt ar trebui sa-i dai o sansa baiatului.Stiu si eu senzatia ca cineva te place si nu mai poti sczpa de el/ea si ar trebui sai dai o sansa nu cred eu ca e asa rau.

| Ramona_4385 a răspuns:

Spune-i clar sa te lase in pace si daca nu dai bataie

| andypuma23 a răspuns:

Fi atenta la mine, lui ii place stilul tau schimbati stilul pentru cateva zile. asa am facut eu la o fata dar imi caut iubita vrei sa fi u?

| CryssCrySta a răspuns (pentru andypuma23):

Ce ingenios esti tu de dai pe afara, sincer chiar se poate lipsi lunea de ideile tale

| andypuma23 a răspuns:

Atunci cand il vezi sarutate cu altcineva ca sa vada ca ai pe cineva acum

| bubu_3184 a răspuns:

Atunci cand il vezi pe el sa te saruti cu alt baiat ca sa vada ca ai pe cineva, si asa vei scapa de el

| Si_Atat_Capone_1991 a răspuns:

Buna sunt capone si da ca esti din buc iama pe mine si o sa fie mai bine O dragoste puternica nu are nevoie de semne, Iar pentru a simti profund nu ai nevoie de lumini: Asa ca vrei sa fii iubita mea? Dragostea...