Te duci, o chemi, ii spui ca ai ceva sa-i marturisesti, ai ceva pe suflet ce nu mai poate astepta, dar nu vrei sa auda nimeni altcineva decat ea pentru ca in ea ai incredere. Apoi o duci undeva, unde vrei tu... si ii spui: stii, nici nu stiu cum sa incep, dar îmi place enorm de mult de tine! - apoi o săruți
Eu ti-am zis ca tu ai nevoie de sfaturi
Pai daca fata are probleme cu familia si nu poate sa aiba o relatie crezi ca tu o poti convinge?
Continua cu ce ai facut si pana acum, adica vb cu ea(mai mult decat ultima data) si poate o chemi si la o plimbare prin parc si daca accepta inseamna ca vrea sa aiba o relatie cu tine daca nu accepta inseamna ca se tine de cuvant cu faza cu parintii Alta solutie nu ai!
O iei la taclale si te uiti fix in ochii ei daca si ea sa uita la tine fix te apropii de ea si o saruti.
Pai, cum a spus si primul anonim, spune varsta mai daca ai mai putin de 15 ani, sa zicem, incearca sa nu ii spui prea multe, pentru ca in momentu in care i te confesezi si ii faci o fata de timid de parca te`ai pisa pe tine, mai bine taci, si ia`o intr-un colts si sarut`o si DONE! daca esti major, sau 16 `17 ani, pot sa iti recomand sa o iei prin surprindere, metaforic "sari pe ea", dar daca a zis ca are probleme cu familia etc, poate o poti "indulci" tu si macar sa avezi o relatie asa neoficiala, saruturi flirt`uri [ in relatiile "oficiale" exista riscul mai mare sa te plictisesti de ce ai, in schimb in relatiile "neoficiale " iti garantez ca o s`o faci sa se gandeasca la tine, sa isi doreasca din ce in ce mai mult sa o saruti, mereu iti doresti ce n`ai].