| teroalex008 a întrebat:

Ajutor VA >ROG Uitati care este povestea mea. In urma cu 2 luni i-am spus unei fete ca o plac foarte mult si ca tin la ea. Ea mi-a spus ca ma considera dragut si ea spus unui coleg de-al ei ca ii place de mine DAR a mai zis si ca are probleme in familie si nu vrea sa aiba o relatie acum. De atunci vb pe mess cam in fiecare zi si la scoala doar ne ziceam buna, cmf si ne continuam drumul( ea nu este in clasa cu mine). In urma cu doua zile am vrut sa intru in clasa la ea, am deschis usa si era fix in fata, i-am spus buna, ea mi-a raspuns iar dupa accea cineva m-a strigat si eu am lasat usa intre-deschisa. Ea a venit si sa rezemat de usa si am intrebat-o cmf, ce ore ai, mi-a raspuns iar dupa aceea i-am spus pa...
stiu ca nu actionez bine... puteam sa mai vb cu ea si poate in aceea zi ne si sarutam... dati-mi un sfat va rog. Ea are clasa la acelasi etaj si poate imi puteti spune cum pot sa vb cuea intr-o pauza si sa ajungem sa ne sarutam. Avand in vedere ca stie ca o plac. funda si multumesc

5 răspunsuri:
| protos87 a răspuns:

Te duci, o chemi, ii spui ca ai ceva sa-i marturisesti, ai ceva pe suflet ce nu mai poate astepta, dar nu vrei sa auda nimeni altcineva decat ea pentru ca in ea ai incredere. Apoi o duci undeva, unde vrei tu... si ii spui: stii, nici nu stiu cum sa incep, dar îmi place enorm de mult de tine! - apoi o săruți

| Alina_9354 a răspuns:

Eu ti-am zis ca tu ai nevoie de sfaturiwinking
Pai daca fata are probleme cu familia si nu poate sa aiba o relatie crezi ca tu o poti convinge?
Continua cu ce ai facut si pana acum, adica vb cu ea(mai mult decat ultima data) si poate o chemi si la o plimbare prin parc si daca accepta inseamna ca vrea sa aiba o relatie cu tine daca nu accepta inseamna ca se tine de cuvant cu faza cu parintiisad Alta solutie nu ai!winking

| mgtow a răspuns:

O iei la taclale si te uiti fix in ochii ei daca si ea sa uita la tine fix te apropii de ea si o saruti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, chiar ar ajuta sa precizezi si varsta ta si a ei.happy sunt diferite sfaturile pentru un copil de 10 ani si unul de 17 de ex.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, cum a spus si primul anonim, spune varsta mai laughing daca ai mai putin de 15 ani, sa zicem, incearca sa nu ii spui prea multe, pentru ca in momentu in care i te confesezi si ii faci o fata de timid de parca te`ai pisa pe tine, mai bine taci, si ia`o intr-un colts si sarut`o si DONE! daca esti major, sau 16 `17 ani, pot sa iti recomand sa o iei prin surprindere, metaforic "sari pe ea"laughing, dar daca a zis ca are probleme cu familia etc, poate o poti "indulci" tu si macar sa avezi o relatie asa neoficiala, saruturi flirt`uri [ in relatiile "oficiale" exista riscul mai mare sa te plictisesti de ce ai, in schimb in relatiile "neoficiale " iti garantez ca o s`o faci sa se gandeasca la tine, sa isi doreasca din ce in ce mai mult sa o saruti, mereu iti doresti ce n`ai].